Kankam açık kalması hava akımını arttırır ama illa kapatıcam diyosan 3 seçeneğin var. Kasadan çıkan metal parçalarına bak ve o kısmı dolduracak parçayı bulup takmak. Bir plastik parça ile kapatmak veya ekran kartını dik takma aparatı alıp ekran kartını dik takmak (çok şık duruyor) Bence öyle yap.üst tarafı kapağı yla kapattım yan tarafı neyle kapatabilir açık kalması hoşuma gitmedi de
böyle bir şey var oranın mı anlamadım nasil takcamı da bilmiyorum.Kankam açık kalması hava akımını arttırır ama illa kapatıcam diyosan 3 seçeneğin var. Kasadan çıkan metal parçalarına bak ve o kısmı dolduracak parçayı bulup takmak. Bir plastik parça ile kapatmak veya ekran kartını dik takma aparatı alıp ekran kartını dik takmak (çok şık duruyor) Bence öyle yap.
böyle bir şey var oranın mı anlamadım nasil takcamı da bilmiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
görsel
Hava oradan çıkıyo ekran kartının egzozu tabir rica etsemüst tarafı kapağı yla kapattım yan tarafı neyle kapatabilir açık kalması hoşuma gitmedi de
ama deliklerin şekli değişik anlamadım.Oranın
Oranın büyük ihtimalle
Oranınböyle bir şey var oranın mı anlamadım nasil takcamı da bilmiyorum.
görsel
açık kalması daha iyi mi olur kapatayım mı?Oranın
Toz kalıyorsa kapatmayın hocam birazda ferah çalışıraçık kalması daha iyi mi olur kapatayım mı?
ekran kartının arkası hep toz oldu ama
şuanlık kapatmıcam çok fazla tozlanmaya başlarsa kapatırım sistem balkonda olduğu için fazla tozlanıyor onu kapatmaya calışırken kapatamadim nasıl takılcağını biliyor musunuz?Toz kalıyorsa kapatmayın hocam birazda ferah çalışır
Yanlarındaki vidalar duruyormuşuanlık kapatmıcam çok fazla tozlanmaya başlarsa kapatırım sistem balkonda olduğu için fazla tozlanıyor onu kapatmaya calışırken kapatamadim nasıl takılcağını biliyor musunuz?
Vidasızda takılabilir hafif üste doğru yapıp aşağıya çekeceksiniz sonra düz bastırın tabii takmak istersenizYanlarındaki vidalar duruyormu
Kankam attığın fotoda kasanın arkasına iyi bak, o senin attığın parça dışında balka bir parça olması lazım, arkadaşlar oranın demiş ama yanlış demişler. Çoğu kasada yan takma kısmında da o parça takılıdır ama bu kasada değil.böyle bir şey var oranın mı anlamadım nasil takcamı da bilmiyorum.
görsel
cizgiledigın yerin mi diyorsun yaniKankam attığın fotoda kasanın arkasına iyi bak, o senin attığın parça dışında balka bir parça olması lazım, arkadaşlar oranın demiş ama yanlış demişler. Çoğu kasada yan takma kısmında da o parça takılıdır ama bu kasada değil.