P: Performans modudur.Lakin 5 fps bile genelde arttırmaz.Bu mod kartın fanlarını kısmadan kartın serin çalışmasını sağlar ve fan hızınıAsus dual RTX 4070super white modeli üzerinde böyle bir tuş var bu nedir ve ne işe yarar
Asus'a yakıştıramadım bu tarz hareketler şov gibi geliyor. Kasayı açıp ekran kartının tuşları ile oynayacağım falan madem etki edecek bir durum mevcut FSR gibi yazılım uygulaması ile değiştirelim değil miP: Performans modudur.Lakin 5 fps bile genelde arttırmaz.Bu mod kartın fanlarını kısmadan kartın serin çalışmasını sağlar ve fan hızını
arttırır.Ve tabikide fan seside az miktarda artar.Lakin kart daha serin çalışır
Q: Sessiz moddur.Kartı olabildiğince fanlarını sessiz çalıştırır ki sesi rahatsız etmesin böylelikle kart biraz daha ısınır ve frekans değerleri bir tık
düşer.
Şahsen ben P modda kullanıyorum
Aynen öyle.Bendede Amd rx7900 gre var bu tuş ondada var.Performansı arttırmıyor açıkçası ama P modda kullanmak fanları az miktar daha özgür bırakarak çalıştırdığı için sıcaklık değerleri 3 derece daha az fark ediyor.Asus'a yakıştıramadım bu tarz hareketler şov gibi geliyor. Kasayı açıp ekran kartının tuşları ile oynayacağım falan madem etki edecek bir durum mevcut FSR gibi yazılım uygulaması ile değiştirelim değil mi