Ekran kartının üzerindeki terleme

Emrebeyyy

80+
Reaksiyon skoru
2
886B2B1A-67B1-42B6-B277-F9573213ABA4.jpeg
Arkadaşlar merhaba yaklaşık 1 ay önce aldığım sistemim der RTX 3050 ekran kartımın üzerinde bu sıvımsı şeyi gördüm önce aklıma termal pad olacağı geldi dokunduğumda da her hangi bir dağılma özelliği yoktu bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

ben birşet göremiyorum hocam

Diğer taraflar tozlanmış orası tozlanmamis gibi duruyor sıvı gibi değil yani

Kışın soğuk yerlerde yapabiliyor böyle şeyler.

Alıntıyı görüntüle Arkadaşlar merhaba yaklaşık 1 ay önce aldığım sistemim der RTX 3050 ekran kartımın üzerinde bu sıvımsı şeyi gördüm önce aklıma termal pad olacağı geldi dokunduğumda da her hangi bir dağılma özelliği yoktu bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
Cpu fanından damlayan yağ olma ihtimali var mı ?

Cpu fanından damlayan yağ olma ihtimali var mı ?
Sanırım dediğiniz gibi termal pad’in dalmadığını düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Diğer taraflar tozlanmış orası tozlanmamis gibi duruyor sıvı gibi değil yani
Hocam toz yok bilginiz olsun dikkatlice temizlememe rağmen oraya elimle müdahale etsem de o damla damla olan yer dağılmadı bile

Alıntıyı görüntüle Arkadaşlar merhaba yaklaşık 1 ay önce aldığım sistemim der RTX 3050 ekran kartımın üzerinde bu sıvımsı şeyi gördüm önce aklıma termal pad olacağı geldi dokunduğumda da her hangi bir dağılma özelliği yoktu bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
Ekran kartı terlemesi diye bir durum yoktur ihtimalleri değerlendirebiliriz bir siz unuttunuz bu zaten vardı iki fandan yağ damlamış ve bu yayılmış olabilir ama dediğim gibi ekran kartı bir canlı değil sen koşunca belli bir süre sonra yorulup terlersin ama bu bir ekran kartı

Hocam boya taneciklerini mi diyorsunuz
Evet hocam ama boyada değil elime bulaşmadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran kartı terlemesi diye bir durum yoktur ihtimalleri değerlendirebiliriz bir siz unuttunuz bu zaten vardı iki fandan yağ damlamış ve bu yayılmış olabilir ama dediğim gibi ekran kartı bir canlı değil sen koşunca belli bir süre sonra yorulup terlersin ama bu bir ekran kartı
Anlatmak istediğim terlemesi değildi zaten bu durumu insanların rahat rahat anlayabileceği şekilde açıklamak için o kelimeyi kullandım ayrıca açıklamalarımda terleme kelimesini kullanmadım sadece başlıkta kullandım

ben birşet göremiyorum hocam
hocam kör arkadaşlar için şöyle bir çalışma yaptım,
Adsız.png

essah mı diyon?

Geri