Emrebeyyy
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
kartın üst kısımları gölgeden değil arkadaşın dediği sıvıdan sıcaklıktan dolayı oluşabiliyo terleme gibi şu ana kadar 6 ekran kartı falan kullandım hepsinde oldu sorun olucak bişey değil sanırımben birşet göremiyorum hocam
Cpu fanından damlayan yağ olma ihtimali var mı ?Alıntıyı görüntüle Arkadaşlar merhaba yaklaşık 1 ay önce aldığım sistemim der RTX 3050 ekran kartımın üzerinde bu sıvımsı şeyi gördüm önce aklıma termal pad olacağı geldi dokunduğumda da her hangi bir dağılma özelliği yoktu bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
Sanırım dediğiniz gibi termal pad’in dalmadığını düşünüyorumCpu fanından damlayan yağ olma ihtimali var mı ?
Hocam toz yok bilginiz olsun dikkatlice temizlememe rağmen oraya elimle müdahale etsem de o damla damla olan yer dağılmadı bileDiğer taraflar tozlanmış orası tozlanmamis gibi duruyor sıvı gibi değil yani
Ekran kartı terlemesi diye bir durum yoktur ihtimalleri değerlendirebiliriz bir siz unuttunuz bu zaten vardı iki fandan yağ damlamış ve bu yayılmış olabilir ama dediğim gibi ekran kartı bir canlı değil sen koşunca belli bir süre sonra yorulup terlersin ama bu bir ekran kartıAlıntıyı görüntüle Arkadaşlar merhaba yaklaşık 1 ay önce aldığım sistemim der RTX 3050 ekran kartımın üzerinde bu sıvımsı şeyi gördüm önce aklıma termal pad olacağı geldi dokunduğumda da her hangi bir dağılma özelliği yoktu bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
Evet hocam ama boyada değil elime bulaşmadıHocam boya taneciklerini mi diyorsunuz
Anlatmak istediğim terlemesi değildi zaten bu durumu insanların rahat rahat anlayabileceği şekilde açıklamak için o kelimeyi kullandım ayrıca açıklamalarımda terleme kelimesini kullanmadım sadece başlıkta kullandımEkran kartı terlemesi diye bir durum yoktur ihtimalleri değerlendirebiliriz bir siz unuttunuz bu zaten vardı iki fandan yağ damlamış ve bu yayılmış olabilir ama dediğim gibi ekran kartı bir canlı değil sen koşunca belli bir süre sonra yorulup terlersin ama bu bir ekran kartı
Kurumuş olabilir boyadır tahminimceEvet hocam ama boyada değil elime bulaşmadı
ekran kartını alalı ne kadar olduAlıntıyı görüntüle Arkadaşlar merhaba yaklaşık 1 ay önce aldığım sistemim der RTX 3050 ekran kartımın üzerinde bu sıvımsı şeyi gördüm önce aklıma termal pad olacağı geldi dokunduğumda da her hangi bir dağılma özelliği yoktu bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
hocam kör arkadaşlar için şöyle bir çalışma yaptım,ben birşet göremiyorum hocam
essah mı diyon?Ekran kartı terlemesi diye bir durum yoktur ihtimalleri değerlendirebiliriz bir siz unuttunuz bu zaten vardı iki fandan yağ damlamış ve bu yayılmış olabilir ama dediğim gibi ekran kartı bir canlı değil sen koşunca belli bir süre sonra yorulup terlersin ama bu bir ekran kartı