Yardım Ekran kartları fiyatları ne zaman düşecek

KirliKill

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,276
merhaba bilen bilir. rx 5500 xt 4gb kartımı 3000 tl ye satacağım ama ablam satma diyor

neden ndiye soracak olursanız ablam diyor tekrar eskisi gibi olmaz fiyatlar.

diyorum ki abla bak @Etheryum diye bi kripto para var o yüz-

ya sus ömer loo bilmiyorsun sen haaa bak gelir stoğa düzelir ama aldığın fiyata /1780 tl ye) bulamazsın en az 2500 e olur o dediğin rx 5500 xt 4gb kart

bende ona diyorum ki abla temmuza kadar gelecek stok az dişimi sıkacam ba soğutucu fan (t6 ultra) ve kasa alacam(msi mag forge 100r) sizden bi kuruş çıkmayacak

ablamda hayır o fiyata gelmez

abla ama ethe-

SUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUS ÖMER SUS BAK DELİRTME SUUUS

evet ben bile ablama inanmaya başladım ekran kartı stokları gelirse fiyat düzelirse eski fiyatlara bulabilecek miyim ? (1780 e )

Düşmez dostum, bundan sonra bayır aşağıya. :D

merhaba bilen bilir. rx 5500 xt 4gb kartımı 3000 TL ye satacağım ama ablam satma diyor

ya sus ömer loo bilmiyorsun sen haaa bak gelir stoğa düzelir ama aldığın fiyata /1780 TL ye) bulamazsın en az 2500 e olur o dediğin rx 5500 xt 4gb kart

bende ona diyorum ki abla temmuza kadar gelecek stok az dişimi sıkacam ba soğutucu fan (t6 ultra) ve kasa alacam(msi mag forge 100r) sizden bi kuruş çıkmayacak

abla ama ethe-

evet ben bile ablama inanmaya başladım ekran kartı stokları gelirse fiyat düzelirse eski fiyatlara bulabilecek miyim ? (1780 e )
ablan heralde güney doğulu falan :D ben satma derim yoksa sende benim gibi ortada kalırsın , bu yıl tam ben parayı denkleştirdim babamda destek olucam dedi imzamdaki sistemi dizdik ama ekran kartı olarak tanıdık birine lazım olmayan kartı bedavaya aldık onu kullanıyoruz elinde 5500 gibi bi kart varsa satma ihtiyacının olmasıda saçma çünkü ben o kartı alabilmek için kurşun atar kurşun yerim

ablan heralde güney doğulu falan :D ben satma derim yoksa sende benim gibi ortada kalırsın , bu yıl tam ben parayı denkleştirdim babamda destek olucam dedi imzamdaki sistemi dizdik ama ekran kartı olarak tanıdık birine lazım olmayan kartı bedavaya aldık onu kullanıyoruz elinde 5500 gibi bi kart varsa satma ihtiyacının olmasıda saçma çünkü ben o kartı alabilmek için kurşun atar kurşun yerim
urfalıyız xD ayrıca bilmiyorum elimden 1000-1100 tl nin kayıp gitmesinide istemiyorum
Umarım eski fiyatlar geri gelir. Ama hiç umudum yok.
temmuza kadar istiyorum sadece
İstersen rvn mining yapabilirsin sen de aylık 300tl gibi bir getirisi var.
elektirik faturası: evet

urfalıyız xD ayrıca bilmiyorum elimden 1000-1100 TL nin kayıp gitmesinide istemiyorum

Eğer düzgün ayarlama yaparsa aylık maks 55tl gelir elektrik faturası zaten aylık bilgisayar 20-25tl gibi bir şey ekliyor faturaya mining ile maksimum 40 ekler.

Eğer düzgün ayarlama yaparsa aylık maks 55tl gelir elektrik faturası zaten aylık bilgisayar 20-25tl gibi bir şey ekliyor faturaya mining ile maksimum 40 ekler.
tek bi kartla yapmak gelir elde etmez ama ? değil mi

merhaba bilen bilir. rx 5500 xt 4gb kartımı 3000 TL ye satacağım ama ablam satma diyor

ya sus ömer loo bilmiyorsun sen haaa bak gelir stoğa düzelir ama aldığın fiyata /1780 TL ye) bulamazsın en az 2500 e olur o dediğin rx 5500 xt 4gb kart

abla ama ethe-

Ablan haklı, ablanı dinle Ömer.

urfalıyız xD ayrıca bilmiyorum elimden 1000-1100 TL nin kayıp gitmesinide istemiyorum

valla gardaş sana doğulu agzıyla diyeyim temmuz ayında o kartı 1700 1800 tl gibi fiyatlara bulamazsın çünkü temmuzda yeni stoklar gelse bile hem madenciler hemde oyuncular o kartları kapmak için çalışacaklar ve kim hangi kartı ucuza bulursa hemen kapıp işine bakacak ve sanada kart kalmayacak anladın dimi ahuy

Bende 2aydır bekliyorum ha stoklar düzelicek he düzelicek derken işler dahada boka sardı. Etherumun düşmesi zor gibi şuanlık. her şey miningciler için üretilen ekran kartlarına bağlı onuda ne kadar stok üreticekler bu korona şartlarında belli değil. Daha çok bekleriz gibime geliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,657
Üyeler
184,960
Son üye
Mikaruss
Geri