Ekran kartlarına neden zam geldi??

Reaksiyon skoru
10
inno3d 5070 bakıyordum şu sıralar birkaç güne alıcaktım ve 26.500den fiyatlar arttı anladığım kadarıyla diğer firmalarda fiyat yükseltmiş nedir bunun sebebi düşer mi beklemeli miyim??

Dolar 39 u geçti ondan olabilir.

Hocam sebebi amd rx 9070 serisi kartların zam yemesi olabilir nvdia da hemen yapistirmistir zammı

Doları ufak ufak yukarıya salacaklar artık, hızlı olmasa da kademeli bırakmaları lazım.
Bu yüzden bu zamlara ek daha da zamlar gelebilir, ki zaten yakın zamanda ücretlere zam mevzuları da konuşulmaya başlanacağı için bunların hepsini fırsat bilen satıcılar da önden fiyatlama yapacaklar.

inno3d 5070 bakıyordum şu sıralar birkaç güne alıcaktım ve 26.500den fiyatlar arttı anladığım kadarıyla diğer firmalarda fiyat yükseltmiş nedir bunun sebebi düşer mi beklemeli miyim??
Onu satanlar bagımsız ellerinden kalmasın diye satanlardı n11 de oyüzden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

25.500 e alıp çekildim piyasadan valla düşeceğini zannetmiyorum hocam dolar düşmüyor çünkü
Zaten satanlar incehesap gibi markalar degildi satan firma n11 de ki firmalardı ellerinde kalmasın diye çıkartmak için önce 27500 yaptılar baktılar satılmıyor 26500 yaptılar yine yatılmıyor 25600 yaptılar satıldı sonra birkaç stok satıktan sonra 26500 e geri çektiler şuan ne durumda bakmadım

Son düzenleme:
Düşer düşer, bayram indirimi öncesi bindirim bu.

Geri