öyle yapıcam . kapak kapalı iken bile oyunlara girince ses rahatça farkedilio masaüstünde ses yok oyuna girince kasanın önündeki fanların ordan sesi veriyo ince fıssss gibi bir ses geliyo, yan kapağı açınca zaten aman aman .Yollamadan önce videoya çek o zaman
Hocam 2 Ci Elden 1050Ti Almıştım 500 Coil Whine Sorunu var garantisi faturası var Garantiye Göndermeye Değer mi Pekde Rahatsız EtmiyorYollamadan önce videoya çek o zaman
Hangi ayarlarda oynuyorsunuz hocam?Günümüzde çoğu AAA dediğimiz büyük bütçeli oyunlar artık hem RAM hem de VRAM olarak çok ciddi kullanımlara çıkmakta. Bunun canlı bir örneğini giriş-orta seviye sistemimden bir görselle size anlatayım.
Alıntıyı görüntüle
Oyun COD Modern Warfare'in battle royale modu. İşlemcim R5 1600X, ekran kartım ise RX 580 8 GB. Gördüğünüz gibi oyuna henüz yeni girip SS almama rağmen 12 GB değerini aşan RAM ve 7 GB değerini aşan VRAM kullanımları görüyorsunuz.
Full Hd, doku kalitesi yüksek diğer ayarların çoğu düşükte.Hangi ayarlarda oynuyorsunuz hocam?
Vayy be baya fazla kullanıyor o zaman. Allah bilir en yüksek ayarlarda kaç GB kullanıyordur.Full Hd, doku kalitesi yüksek diğer ayarların çoğu düşükte.
Hocam bir de şu arkadaşların genelde sistem özelliklerini yazdığı yere ben de kendi özelliklerimi yazmak istiyorum nereden yazarım.Full Hd, doku kalitesi yüksek diğer ayarların çoğu düşükte.
GPU nun sıcaklık değerlerinden memnun musunuz bende rx 570 8g modelini almayı düşünüyorumGünümüzde çoğu AAA dediğimiz büyük bütçeli oyunlar artık hem RAM hem de VRAM olarak çok ciddi kullanımlara çıkmakta. Bunun canlı bir örneğini giriş-orta seviye sistemimden bir görselle size anlatayım.
Alıntıyı görüntüle
Oyun COD Modern Warfare'in battle royale modu. İşlemcim R5 1600X, ekran kartım ise RX 580 8 GB. Gördüğünüz gibi oyuna henüz yeni girip SS almama rağmen 12 GB değerini aşan RAM ve 7 GB değerini aşan VRAM kullanımları görüyorsunuz.
Kasanın durumuna göre bu çok değişir maalesef.GPU nun sıcaklık değerlerinden memnun musunuz bende rx 570 8g modelini almayı düşünüyorum
Xfx rx590 8g nasıl Bi ekran kartı sence shappire ile arasında çok performans farkı olurmu birde sharkoon psu ve kasalarını nasıl buluyorsun cevaplarsan sevinirimAhım şahım bir fark yok