$ilent
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 2
bende bu SS den sonra 5600XT ye sıcak bakamıyorum 7GB VRAM nedir be .Sırf o yüzden 1650 Super denen karta sıcak bakamıyorum
bende bu SS den sonra 5600XT ye sıcak bakamıyorum 7GB VRAM nedir be .Sırf o yüzden 1650 Super denen karta sıcak bakamıyorum
1650 SUPER yükseltme için bir seçenek olarak vardı aklımda, uygun fiyatı nedeniyle. Ama bu değerleri gördükten sonra vazgeçtim.Sırf o yüzden 1650 Super denen karta sıcak bakamıyorum
al bendende o kadar rx 5600XT için para biriktiriyodum şimdi bi tırstım nolcak bu 6gb VRAM in hali .Bende 2K gaming için RTX 2060 alacaktım, 1080P'de bu değerleri gördükten sonra sıcak bakamıyorum 6GB VRAM'e.
şuanki rx 580 8gb ım 5600xt den daha cazip geldi bak .Haydaa milleti caydırdım şimdi
Sonra piyasada RX serisi fiyatları uçunca bana küfür etmesinlerBenimde işim kolaylaştı. RX 590 satıyordum sahibindende. Bu resmi çalabilir miyim?
Sizin bu kart için önerdiğiniz fiyat nedir? Bu forum üzerinden satamasamda fiyat önerisi alabilirim değil mi? Kime kaç TL' ye kitleyeyim?Sonra piyasada RX serisi fiyatları uçunca bana küfür etmesinler
sen nasıl 7GB VRAM e ulaştın 2K da en yüksekte 580 i yakarcasınamı kullanıosun .Sonra piyasada RX serisi fiyatları uçunca bana küfür etmesinler
Yoo aksine doku kalitesi en yüksekte, diğer ayarların çoğu düşükte ve 1080P çözünürlükte ulaştımsen nasıl 7GB VRAM e ulaştın 2K da en yüksekte 580 i yakarcasınamı kullanıosun .
Vallaha kesin bir şey diyemem ona. Sahibinden ilanlarına bakıp ortalama bir fiyat çıkartmak lazım.Sizin bu kart için önerdiğiniz fiyat nedir? Bu forum üzerinden satamasamda fiyat önerisi alabilirim değil mi? Kime kaç TL' ye kitleyeyim?