İkinci el ekran kartı al. İkinci el işlemciyi de al diğerini de satarsın. İki ekran kartı arasında uçurum fark var. Alacağın 6500xt yi 1650 olarak düşün. Tam performans alamayacaksın.
Soğutucun stoksa darboğaz olacağı için hem işlemci ısınacak hemde drop yeme ihtimalin olacak ama bence mantıklısı 2.el almak 4k ya garantili 6600 varken 6500xt alınmaz
Soğutucun stoksa darboğaz olacağı için hem işlemci ısınacak hemde drop yeme ihtimalin olacak ama bence mantıklısı 2.el almak 4k ya garantili 6600 varken 6500xt alınmaz
Arkadaşlar bilgisayarıma ekran kartı almak istiyorum ancak çok uçuk fiyatlar olmamasına dikkat edeceğim. Tamamen F/P odaklı ve sistemimle uyumlu olsun benim için yeterli. Öyle çok ağır oyunlar oynamıyorum ve grafik takıntılı biri değilim. İşten sonra arada bir elime geçen oyunları orta/min ayarlarda 1080p de oynatsın benim için yeterli.
Sistemimin özellikleri:
İşlemci:
AMD Ryzen 3 4300GE 4.0GHz 6MB AM4×
Anakart:
Asus PRIME B450M-K II 4400MHz (OC) AM4 mATX×
Ek olarak belirteyim sistemim APU destekli sistem. Ufak tefek oyunları oynatıyor ama bir tık daha kaliteli oynamak istiyorum GOW, Elden ring tarzı. Aman aman çok yüksek performanslar da istemiyorum oynatsın yeterli.