- Bütçe
- 20000
Merhaba arkadaşlar AMD işlemciler Valorantta daha iyi fps veriyor diye biliyorum yanlışım var ise lütfen düzeltin ekran kartını ileride almak istiyorum bütçem 20.000 TL yardımcı olabilirmisiniz ?
Böyle müşteriler olduğu sürece bu gidişle sanırım gaming mağaza açacağım gibi20 bin bütçe varsa ekran kartsız sistem almak enayilikten başka bir şey değil
20 bin işlemci SSD ve RAM için ayırdığım tutar. Power supply, soğutma veya diğer parçalar için bu tutarın yeterli olmadığını, ekstra bütçe gerektirdiğini biliyorum formda yeniyim bu detayı geçmem gerekirdi affedersiniz biraz daha kibar bir dil ile yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler20 bin bütçe varsa ekran kartsız sistem almak enayilikten başka bir şey değil
tamam da çok abartmışsınız 20 bine ssd ve ram almak nedir. direkt bütçeyi söyleyin hazır sistem atalım daha mantıklı20 bin işlemci SSD ve RAM için ayırdığım tutar. Power supply, soğutma veya diğer parçalar için bu tutarın yeterli olmadığını, ekstra bütçe gerektirdiğini biliyorum formda yeniyim bu detayı geçmem gerekirdi affedersiniz biraz daha kibar bir dil ile yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
Teşekkür ediyorum lakin yavaş yavaş kendim toparlamak isterim. Bu konuyu açma sebebim alacağım parçaların uyumu hakkında yardım almak.Bunun ddr5 olanı vardı onu alsın
Mesaj otomatik birleştirildi:
VULCAN-13100F / INTEL i3-13100F / GALAX GeForce RTX 4060 1-Click OC 2X V2 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
VULCAN-13100F Powered by GG temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. GALAX RTX 4060 8GB ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.trMesaj otomatik birleştirildi:
Yapılabilirse i5 12400f yapılmalı
7800x3D fury renegade 2tb 32gb corsair ddr5 ram al geç20 bin işlemci SSD ve RAM için ayırdığım tutar. Power supply, soğutma veya diğer parçalar için bu tutarın yeterli olmadığını, ekstra bütçe gerektirdiğini biliyorum formda yeniyim bu detayı geçmem gerekirdi affedersiniz biraz daha kibar bir dil ile yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
hayir hocam aksine arkadasin demek istedigi sey toplam 20 bine ekran kartli full sistem toplanabilir20 bin işlemci SSD ve RAM için ayırdığım tutar. Power supply, soğutma veya diğer parçalar için bu tutarın yeterli olmadığını, ekstra bütçe gerektirdiğini biliyorum formda yeniyim bu detayı geçmem gerekirdi affedersiniz biraz daha kibar bir dil ile yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
7800x3D fury renegade 2tb 32gb corsair ddr5 ram al geç