Neler Yeni

Ekran kaydı alıyorum. Fakat video kasıyor.

duexe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
kerem ekinci
Bilgisayarım iyi ama obs yada geforce experience'den ekran kaydı aldıktan sonra videoyu açıyorum ama video kasıyor. hdd yok pcde. sadece ssd. Acaba o yüzden olabilirmi?

sistem kısaca
i5-10400f
16gb ram
rtx 3050 8gb
500gb m2 ssd

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
Bilgisayarım iyi ama obs yada geforce experience'den ekran kaydı aldıktan sonra videoyu açıyorum ama video kasıyor. hdd yok pcde. sadece ssd. Acaba o yüzden olabilirmi?

sistem kısaca
i5-10400f
16gb ram
rtx 3050 8gb
500gb m2 ssd
Obs ayarları çok değişken ve bir sürü opsiyon var. Technopatta en iyi obs studio ayarları adında bir rehber vardı oraya göre yapmanızı öneririm

duexe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
kerem ekinci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Obs ayarları çok değişken ve bir sürü opsiyon var. Technopatta en iyi obs studio ayarları adında bir rehber vardı oraya göre yapmanızı öneririm
obs den ziyade geforce experience de aynı şeyi yaşıyorum. her programda aynı. fps ksııtladım oyunun fakat yine aynı

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
obs den ziyade geforce experience de aynı şeyi yaşıyorum. her programda aynı. fps ksııtladım oyunun fakat yine aynı
Hocam 3050 ekran kartı güçlü bir kart değil. Çok bilgim yok o kart ile yapılan şeylerden ama genel anlamda kayıt yaparken bu kasma donma gibi sorunları oyun ayarları ve obs studio ayarları baya fark ettiriyor. Özellikle oyunda DLSS açıksa kapatıp deneyin

duexe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
kerem ekinci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam 3050 ekran kartı güçlü bir kart değil. Çok bilgim yok o kart ile yapılan şeylerden ama genel anlamda kayıt yaparken bu kasma donma gibi sorunları oyun ayarları ve obs studio ayarları baya fark ettiriyor. Özellikle oyunda DLSS açıksa kapatıp deneyin
abi sorunu çözdüm video değil nedense video izlerken video oynatıcı kasıyor. yardımın için sağol

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
abi sorunu çözdüm video değil nedense video izlerken video oynatıcı kasıyor. yardımın için sağol
Güzel hocam. Nasıl çözdüğünüzde yazarsanız bizden sonra konuya gelcek insanlar içinde iyi olacaktır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,533
Üyeler
163,516
Son üye
hovardaaagaaa
Top Bottom