Ekran kartı ve monitor kablolarını çıkarıp tak sorun düzelmediyse büyük ihtimal sorun ekran kartındadırPc yi yeni aldim PUBG yukledim biraz oynadiktan sonra ciktim ondan sonra ekran pembemsi oldu nasil duzeltebilirim
Kabloyu tak cikart yaptim hic bisey degismediEkran kartı ve monitor kablolarını çıkarıp tak sorun düzelmediyse büyük ihtimal sorun ekran kartındadır
Yaptim ama hicbisey degismediEkran kartı ve monitor kablolarını çıkarıp tak sorun düzelmediyse büyük ihtimal sorun ekran kartındadır
Yanliş yönlendirmek istemem ama sorun ekran kartında olabilirAz
Kabloyu tak cikart yaptim hic bisey degismedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yaptim ama hicbisey degismedi
Teşekkür ederimYanliş yönlendirmek istemem ama sorun ekran kartında olabilir
Bende bi bakiyimçok araştırdım yok bulamadım aynı sorun şuanda var büyük ihtimalle ekran kartından kaynaklı pin kırılmış olabilir kablo monitör hepsini denedik biz olmadı en son ekran kartında dedik
Pinde filan sikinti olsa pc yi ilk actiginda direk pembe ekran olmasi gerekmiyo mu bence pinden ya da ekran kartindan degil baska biseyden ama neyden bilmiyorumçok araştırdım yok bulamadım aynı sorun şuanda var büyük ihtimalle ekran kartından kaynaklı pin kırılmış olabilir kablo monitör hepsini denedik biz olmadı en son ekran kartında dedik
BAŞKA KABLO VEYA MONİTÖR DENEYİN EFENİMPinde filan sikinti olsa pc yi ilk actiginda direk pembe ekran olmasi gerekmiyo mu bence pinden ya da ekran kartindan degil baska biseyden ama neyden bilmiyorum
Telefonda bi sıkıntı yok telefonda normal gosteriyoekran görüntüsü alın ve ekran görüntüsünü telefonunuza atın eğer hala gözüküyorsa %99 ekran kartındadır sorun eğer gözükmüyorsa %40 kablo %50 monütör %10 ekran kartı sorunudur
o zaman başka bir kablo ile aynı monütörde, aynı kablo ile başka bir monütörde, başka bir kablo ile başka bir monütörde dene hangi kombinasyonlarda olup olmadığını buraya yaz.Telefonda bi sıkıntı yok telefonda normal gosteriyo
Baska kablo veya monitorBAŞKA KABLO VEYA MONİTÖR DENEYİN EFENİM
o kadar seçeneğim yok malesefo zaman başka bir kablo ile aynı monütörde, aynı kablo ile başka bir monütörde, başka bir kablo ile başka bir monütörde dene hangi kombinasyonlarda olup olmadığını buraya yaz.
televizyona bağla vardır elbetBaska kablo veya monitor
o kadar seçeneğim yok malesef