nvıda denetim masasından çözünürlük değiştirmeye gel oldan pc kısmına in 1080p yap sonra hz değiştirEkran Kartı Sürücülerimi GeForce Experience Kullanarak Kurduğum Halde Kullanılabilir Yenileme Hızım Sadece 64hz Olarak Gözüküyor. Yardımcı Olursanız Sevinirim. (Monitörüm 240Hz)Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
nvıda denetim masasından çözünürlük değiştirmeye gel oldan pc kısmına in 1080p yap sonra hz değiştir
Mesaj otomatik birleştirildi:
olmazsa kullandın kablo ile alakalıdır büyük ihtimal eski bir hdmı kullanıyorsundur muhtemelen
laptopu daha yeni aldimnvıda denetim masasından çözünürlük değiştirmeye gel oldan pc kısmına in 1080p yap sonra hz değiştir
Mesaj otomatik birleştirildi:
olmazsa kullandın kablo ile alakalıdır büyük ihtimal eski bir hdmı kullanıyorsundur muhtemelen
kanka sürücüleri daha yeni yükledim zaten simdi nvidia'nın normal sitesinden yüklicem bi de bakalım düzelcek miAlıntıyı görüntüle
şu şekil olmalı ekran kartını ve nvıda denetim masasını güncelle
normalde burdan yapılıyor eğer yine olmazsa kullandın kablodan yaparkanka sürücüleri daha yeni yükledim zaten simdi nvidia'nın normal sitesinden yüklicem bi de bakalım düzelcek mi