Neler Yeni

Yardım Ekran Yenileme Hızımı Arttıramıyorum

Qheenn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Kaan Uğuzay
Ekran Kartı Sürücülerimi GeForce Experience Kullanarak Kurduğum Halde Kullanılabilir Yenileme Hızım Sadece 64hz Olarak Gözüküyor. Yardımcı Olursanız Sevinirim. (Monitörüm 240Hz)
dsadasdas.PNG
asdsa.PNG

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
Ekran Kartı Sürücülerimi GeForce Experience Kullanarak Kurduğum Halde Kullanılabilir Yenileme Hızım Sadece 64hz Olarak Gözüküyor. Yardımcı Olursanız Sevinirim. (Monitörüm 240Hz)Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
nvıda denetim masasından çözünürlük değiştirmeye gel oldan pc kısmına in 1080p yap sonra hz değiştir
Mesaj otomatik birleştirildi:

olmazsa kullandın kablo ile alakalıdır büyük ihtimal eski bir hdmı kullanıyorsundur muhtemelen

Qheenn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Kaan Uğuzay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
nvıda denetim masasından çözünürlük değiştirmeye gel oldan pc kısmına in 1080p yap sonra hz değiştir

olmazsa kullandın kablo ile alakalıdır büyük ihtimal eski bir hdmı kullanıyorsundur muhtemelen
dss.PNG

tam olarak nerden :D?

laptopu daha yeni aldim

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
kanka sürücüleri daha yeni yükledim zaten simdi nvidia'nın normal sitesinden yüklicem bi de bakalım düzelcek mi
normalde burdan yapılıyor eğer yine olmazsa kullandın kablodan yapar

birde hangi kablo ile bağlısın

Top Bottom