Altta yazıyor ama ramler şuan 8x2 xpgSistem özellikleri nedir?
R5 5600x b550m gen3 msi p rx6800Mobilde imza yan çevirmedikçe gözükmüyor hocam. Ekran kartını söküp takmayı deneyin. Ramleri tek slot olarak her slotu değiştirerek deneyin
Monitörde kaynaklı olabilir miMobilde imza yan çevirmedikçe gözükmüyor hocam. Ekran kartını söküp takmayı deneyin. Ramleri tek slot olarak her slotu değiştirerek deneyin
Bi tak çıkar yapayım ekran kartınıMonitör kablosunu ekran kartına taktığınızdan emin olun. Birde tvye bağlayıp deneyin görüntü gelirse monitör hz yada çözünürlükte sorun olabilir.
Anakartında display port çıkışı yok. Tv de denemek mantıklı ancak vga ledi yanıyorsa sorunun çözünürlük kaynaklı olması neredeyse imkansız.Monitör kablosunu ekran kartına taktığınızdan emin olun. Birde tvye bağlayıp deneyin görüntü gelirse monitör hz yada çözünürlükte sorun olabilir.
Ekran kartını tak çıkar yaptım bir şey değişmediZannetmiyorum. Vga ledi yanıyorsa ekran kartında bir şey olabilir. Güç kaynağı bağlantılarının sıkı olduğundan emin olun. Ramleri tek slot deneyin. Bios sıfırlayın.
Anakartında display port çıkışı yok. Tv de denemek mantıklı ancak vga ledi yanıyorsa sorunun çözünürlük kaynaklı olması neredeyse imkansız.
Tvye bağlayıp denemekte fayda varEkran kartını tak çıkar yaptım bir şey değişmedi