Neler Yeni

Ekrana görüntü gelmiyor power tuşundan PC kapanmiyor

Giatros

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Fatih Altun
İlgilendiği Kategoriler
Futbol, Bilgisayar, Telefon
Instagram
fatihaltns
Discord
Giatros#4797
Merhaba PC ye temizlik yaptım sonrasında ekraan görüntü gelmedi. yöntemler denedim çalıştı daha sonrasında biraz daha temizleyeyim dedim. kasanın fanları dönüyor ama ekrana görüntü gelmiyor ayrıca power tuşuna uzun basincada PC kapanmiyor lütfen yardım edin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
burhan yılmaz
Merhaba PC ye temizlik yaptım sonrasında ekraan görüntü gelmedi. yöntemler denedim çalıştı daha sonrasında biraz daha temizleyeyim dedim. kasanın fanları dönüyor ama ekrana görüntü gelmiyor ayrıca power tuşuna uzun basincada PC kapanmiyor lütfen yardım edin.
baglantı kablolarını cıkarmıs olaılırsın temızlık yapmam güzel ama kabloları dıkkatlı yapmam lazım
bılgısayarcıya gıdıp düzeltıre bılırsın hem bunnunla ılgı bı kac bısey ögrenırsın pek paraalıcagını dusunmuyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mert Erol
Onboardda dene olmazsa ramleri çıkarıp silgiyle silip tekrar tak.

Giatros

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Fatih Altun
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
fatihaltns
Discord
Giatros#4797
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
baglantı kablolarını cıkarmıs olaılırsın temızlık yapmam güzel ama kabloları dıkkatlı yapmam lazım
bılgısayarcıya gıdıp düzeltıre bılırsın hem bunnunla ılgı bı kac bısey ögrenırsın pek paraalıcagını dusunmuyorum
Kabloları ellemedim sadece yukardan hava uflettirdim fon makinesiyle soğuk olarak

Giatros

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Fatih Altun
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
fatihaltns
Discord
Giatros#4797
kabloları kontrol et ramleri sil yerlerini değiş.Sonra tekrar yazarsın buraya..
Dedim ya kabloları ellemedim zaten ram olayinida yaptık bir değişiklik yok anakart yanmış olabilir mi power tuşundan kapanmıyor PC çünkü

nuqex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Nurettin
Power tusunun bazi soketleri cikmis olabilir onlari cikarip dis fircasi ile temizleyip tekrar takmayi deneyin ve görüntü icin ise ram slotlarinizi temizlemenizi oneririm

Top Bottom