SelcukTrkdmr61
80+
Dahası
onboarddan denedinmi
Denendi fakat değişen bir şey yok
Denendi fakat değişen bir şey yok
Sanmıyorum öyle olmadı açılıyor power tuşundan donuyor fanlar falan sonra goruntu gelmiyor kapatmaya çalışıyorum uzun basarak kapanmiyorPower tuşunun içe göçme olayı olabilir.kontrol eder misin?
Sanmıyorum ramleri yaptim değişen bir şey yok fakat kabloları ellemedim zaten sanmıyorumPower tusunun bazi soketleri cikmis olabilir onlari cikarip dis fircasi ile temizleyip tekrar takmayi deneyin ve görüntü icin ise ram slotlarinizi temizlemenizi oneririm
Bilgisayar çalışırkenmi yaptın?Kabloları ellemedim sadece yukardan hava uflettirdim fon makinesiyle soğuk olarak
Hayır kapalıydıBilgisayar çalışırkenmi yaptın?
Çok zararlı diğe biliyorum
Bende de kullanırken görüntü gidince aynısı oluyo ama PC açıldıktan sonrA oluyorMerhaba PC ye temizlik yaptım sonrasında ekraan görüntü gelmedi. yöntemler denedim çalıştı daha sonrasında biraz daha temizleyeyim dedim. kasanın fanları dönüyor ama ekrana görüntü gelmiyor ayrıca power tuşuna uzun basincada PC kapanmiyor lütfen yardım edin.
Sendedemi aynı sorun varBende de kullanırken görüntü gidince aynısı oluyo ama PC açıldıktan sonrA oluyor
Kasadan da kapanmıyor psu dan kapatıyom
Aynısı değil bende PC açılıyor ondan sonrA nadir oluyorSendedemi aynı sorun var
Sendedemi aynı sorun varBende de kullanırken görüntü gidince aynısı oluyo ama PC açıldıktan sonrA oluyor
Kasadan da kapanmıyor psu dan kapatıyom
Bendede açılıyor ama görüntü yok işteAynısı değil bende PC açılıyor ondan sonrA nadir oluyor