Ekrana görüntü gelmiyor

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
4,756
Arkadaşlar bugün bakmak için bilgisayarı açtım ancak sadece fanları önden temizledim. Ramleri çıkardım ve düzgünce taktığıma eminim ama ekrana görüntü gelmiyor işlemci fanı bir tık tozlanmış acaba ondan olabilir mi ancak normalde açılıyordu lütfen yardım edin

Arkadaşlar bugün bakmak için bilgisayarı açtım ancak sadece fanları önden temizledim. Ramleri çıkardım ve düzgünce taktığıma eminim ama ekrana görüntü gelmiyor işlemci fanı bir tık tozlanmış acaba ondan olabilir mi ancak normalde açılıyordu lütfen yardım edin
Bilgisayar hiç mi açılmıyor?

Bilgisayar hiç mi açılmıyor?
Hocam fanlar dönüyor ışıklar yanıyor ancak sadece ekranda görüntü yok geçen sefer aynısı olduğunda ramlerden birini takmayı unutmuştum bu sefer açılmıyor ama

Hocam fanlar dönüyor ışıklar yanıyor ancak sadece ekranda görüntü yok geçen sefer aynısı olduğunda ramlerden birini takmayı unutmuştum bu sefer açılmıyor ama
Monitör kablosunu yanlış yere takma ihtimalin var mı?

BIOS pilini çıkartıp 5 dk sonra geri takar mısın? BIOS sıfırlayıp deneyelim birde.

ram olabilir anakart olabilir veya psu olabilir

BIOS pilini çıkartıp 5 dk sonra geri takar mısın? BIOS sıfırlayıp deneyelim birde.
hocam gene rami tam takmamışım kafayı yicem 2 seferdir böyle oluyor yardım etmeye çalıştığınız için çok teşekkürler @AdnanKe hocam sizlerede

Hocam koskoca Rami nasıl unutuyorsunuz Allah aşkına, o işi çok sık yapmayın unutkanlık yapıyor. :oops:
yav hocam her seferinde altı oturtmayı unutuyorum bir yerlerimden ter aktı elim titriyor aşırı pis

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,513
Üyeler
185,275
Son üye
nomad55
Geri