Neler Yeni

ekrana sürekli lisansınız doluyor uyarısı geliyor

EnsSng

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Enes Süngüç
hocam bu nasıl bir çözüm üretecek bana
Malesef hocam lisans almadan olmuyor. En fazla cmd den yaptığınız olayı yeniden yaparsınız onun dışında kmspico'yu aklınızın ucundan bile geçirmeyin.

Fatih Sultan Terim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,543
İsim
Oozdmrsm
Malesef hocam lisans almadan olmuyor. En fazla cmd den yaptığınız olayı yeniden yaparsınız onun dışında kmspico'yu aklınızın ucundan bile geçirmeyin.
cmd mevzusunu nasıl yapıyorduk unuttum ben onu

EnsSng

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Enes Süngüç

EnsSng

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Enes Süngüç
halletiysen bi teşekkrür alırım

EnsSng

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Enes Süngüç
40 TL verip güvenilir bir lisanscıdan key al, ben öyle yaptım 6 yıldır kullanıyorum bir kere bile olsun gitmedi
hocam peki normalde 2k 3k gibi fiyatları olan bir ürünü 40 tl ye alıp nasıl bir güvenilirlik bekliyorsunuz.
elbet gün gelicek bende alıcam belki ama güven beklemeyin bence

Garipbirfizikci

80+ Bronze
hocam peki normalde 2k 3k gibi fiyatları olan bir ürünü 40 TL ye alıp nasıl bir güvenilirlik bekliyorsunuz.
elbet gün gelicek bende alıcam belki ama güven beklemeyin bence
Eski hurdaya giden cihazları klon sistem kurarak yükseltip, bunu windows key olarak istiyorum diyorlar, windows bir işletim sistemi sattığında w7 destekliyor cihaz w10 desteklemiyor sana w10 keyi veriyor, satışın arkasında duruyor yani, böyle böyle bilgisayarcılar keyleri satıyor, laptopumdaki 6 yıllık oem key, masaüstündeki 3 yıllık key 5 kere formatladım, laptopta bir kere hata oldu onda da ilk alan bendim key'i faturalı olduğu için hesabımla ilişkilendirdiler, microsoft'u teneke gibi görmeyin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Günümüzde bir key çalışmadığında üstünden altından herhangi bir keyi verip bir de bunu dene diyor, o zaman sizin lisans patlayabiliyor hesabınızı ekler ilişkilendirirseniz çok bir şey yapamazlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,946
Üyeler
160,911
Son üye
Can2701
Top Bottom