Windows 11 CMD ile Programsız Etkinleştirme: Windows 10 ekinleştirme yollarını mı arıyorsunuz? Bu yazımızda Windows 11'in ücretsiz olarak nasıl etkinleştirme...
hocam peki normalde 2k 3k gibi fiyatları olan bir ürünü 40 tl ye alıp nasıl bir güvenilirlik bekliyorsunuz.
elbet gün gelicek bende alıcam belki ama güven beklemeyin bence
hocam peki normalde 2k 3k gibi fiyatları olan bir ürünü 40 TL ye alıp nasıl bir güvenilirlik bekliyorsunuz.
elbet gün gelicek bende alıcam belki ama güven beklemeyin bence
Eski hurdaya giden cihazları klon sistem kurarak yükseltip, bunu windows key olarak istiyorum diyorlar, windows bir işletim sistemi sattığında w7 destekliyor cihaz w10 desteklemiyor sana w10 keyi veriyor, satışın arkasında duruyor yani, böyle böyle bilgisayarcılar keyleri satıyor, laptopumdaki 6 yıllık oem key, masaüstündeki 3 yıllık key 5 kere formatladım, laptopta bir kere hata oldu onda da ilk alan bendim key'i faturalı olduğu için hesabımla ilişkilendirdiler, microsoft'u teneke gibi görmeyin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Günümüzde bir key çalışmadığında üstünden altından herhangi bir keyi verip bir de bunu dene diyor, o zaman sizin lisans patlayabiliyor hesabınızı ekler ilişkilendirirseniz çok bir şey yapamazlar