Resim atarsan daha iyi olur nasil cizgi görmek lazim aynı monitöre sahibimMonitör aoc 24g2u normalde bu öizgi yoktu sabah oldu bu olay.Şuan yok olunca resim atıcam neden oluyor yayılırmı
şuan kayboldu olunca atıcamResim atarsan daha iyi olur nasil cizgi görmek lazim aynı monitöre sahibim
Monitör aoc 24g2u normalde bu öizgi yoktu sabah oldu bu olay.Şuan yok olunca resim atıcam neden oluyor yayılırmı
aynen bende aynı monitöre sahibim bekliyormResim atarsan daha iyi olur nasil cizgi görmek lazim aynı monitöre sahibim
noramal mavi ince öizgiResim atarsan daha iyi olur nasil cizgi görmek lazim aynı monitöre sahibim
Boydan boya ise ekran karti veya monitörden kaynakli olabilir sürekli olmuyor dediğin için ekran karti mi acaba diyede düşündüm sıklığı nedir 10 dakikada bir geliyor mu mesela öyle bir durumsa belli araliklarla geliyorsa bilgisayarini hdmi ile tv ye bağla bir süre vakit geçir ayni sorun devam ediyor mu diye etmiyorsa monitör kaynaklidır servise gönderebilirsin.noramal mavi ince öizgi
Ben sorun yaşamadim teknoloji sanş işi 20 bin liraya aldiğin bir monitörden de böyle sorunlar olabilir panel olarak asus ve diğer markalarda aynisini kullaniyorbidaha önermeyin şu monitörü biri ışık sızması yaşıyor biri ölü piksel fotosunu atarmısınız?
şuan ggeldi ama ekran görüntüsü alınca çıkmıyor netten farklı bir foto buldum atayımBen sorun yaşamadim teknoloji sanş işi 20 bin liraya aldiğin bir monitörden de böyle sorunlar olabilir panel olarak asus ve diğer markalarda aynisini kullaniyor
Monitörün darbe falan aldı mı dediğim gibi bilgisayarini tv ye bağla kullan sorun oluyor mu bak.şuan ggeldi ama ekran görüntüsü alınca çıkmıyor netten farklı bir foto buldum atayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
bunun mavisi
sağ köşede
almadıMonitörün darbe falan aldı mı dediğim gibi bilgisayarini tv ye bağla kullan sorun oluyor mu bak.
Monitörde sabit durmuyor bu bir soru işareti aslinda kablolarda sorun olabilir ekran karti ve monitör bu 3 ünün üzerinde dur hdmi kablosu o monitör ile birlikte geliyor onunla dene tv ye tak sorun devam ediyorsa monitör dersin servise verirsin.almadı
HDMİ BAĞLADIM SOLRUN YOKMonitörde sabit durmuyor bu bir soru işareti aslinda kablolarda sorun olabilir ekran karti ve monitör bu 3 ünün üzerinde dur hdmi kablosu o monitör ile birlikte geliyor onunla dene tv ye tak sorun devam ediyorsa monitör dersin servise verirsin.