Neler Yeni

Ekranda 1 tane mavi çizgi oluştu gidip gidip geliyor

kgagmkalg

80+
Reaksiyon skoru
2
Monitör aoc 24g2u normalde bu öizgi yoktu sabah oldu bu olay.Şuan yok olunca resim atıcam neden oluyor yayılırmı

Monitör aoc 24g2u normalde bu öizgi yoktu sabah oldu bu olay.Şuan yok olunca resim atıcam neden oluyor yayılırmı
Resim atarsan daha iyi olur nasil cizgi görmek lazim aynı monitöre sahibim

noramal mavi ince öizgi
Boydan boya ise ekran karti veya monitörden kaynakli olabilir sürekli olmuyor dediğin için ekran karti mi acaba diyede düşündüm sıklığı nedir 10 dakikada bir geliyor mu mesela öyle bir durumsa belli araliklarla geliyorsa bilgisayarini hdmi ile tv ye bağla bir süre vakit geçir ayni sorun devam ediyor mu diye etmiyorsa monitör kaynaklidır servise gönderebilirsin.

bidaha önermeyin şu monitörü biri ışık sızması yaşıyor biri ölü piksel fotosunu atarmısınız?

bidaha önermeyin şu monitörü biri ışık sızması yaşıyor biri ölü piksel fotosunu atarmısınız?
Ben sorun yaşamadim teknoloji sanş işi 20 bin liraya aldiğin bir monitörden de böyle sorunlar olabilir panel olarak asus ve diğer markalarda aynisini kullaniyor

Ben sorun yaşamadim teknoloji sanş işi 20 bin liraya aldiğin bir monitörden de böyle sorunlar olabilir panel olarak asus ve diğer markalarda aynisini kullaniyor
şuan ggeldi ama ekran görüntüsü alınca çıkmıyor netten farklı bir foto buldum atayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Adsızh.png

bunun mavisi

sağ köşede

şuan ggeldi ama ekran görüntüsü alınca çıkmıyor netten farklı bir foto buldum atayım

Alıntıyı görüntüle

bunun mavisi

sağ köşede
Monitörün darbe falan aldı mı dediğim gibi bilgisayarini tv ye bağla kullan sorun oluyor mu bak.

Monitörde sabit durmuyor bu bir soru işareti aslinda kablolarda sorun olabilir ekran karti ve monitör bu 3 ünün üzerinde dur hdmi kablosu o monitör ile birlikte geliyor onunla dene tv ye tak sorun devam ediyorsa monitör dersin servise verirsin.

Monitörde sabit durmuyor bu bir soru işareti aslinda kablolarda sorun olabilir ekran karti ve monitör bu 3 ünün üzerinde dur hdmi kablosu o monitör ile birlikte geliyor onunla dene tv ye tak sorun devam ediyorsa monitör dersin servise verirsin.
HDMİ BAĞLADIM SOLRUN YOK

Geri