Valorantsa bendede oluyorhocam bu nasıl ölü pixel olsun ölü pixel farklı bir şey bu baktığım yere göre değişiyor ve ölü pixel bukadar büyük olmaz
Çözünürlük ayarın nehocam bu nasıl ölü pixel olsun ölü pixel farklı bir şey bu baktığım yere göre değişiyor ve ölü pixel bukadar büyük olmaz
Bunun bizle bı alakasi yok dostum ozaman monitorunun garantisi varsa bı servisine gönder ozaman1920x1080 hocam çözünürlülükle alakası yok bir yayın izlerkende oluyor film izlerkende oluyor
bu konu hakkında bir bilginiz yoksa hocam , arkadaşı boş yere tutmayalımBunun bizle bı alakasi yok dostum ozaman monitorunun garantisi varsa bı servisine gönder ozaman
hocam ölü pixel çok farklı bir şey monitör hakkında aylarca araştırma yaptım çoğu sorunu biliyorum bilemediğim 2 tane falan sorun var onlardan biriside buölü piksel galiba bu
Bende sana diyorum ki kardeşim valorantta bendede var ama film falan izlerken olmuyor . monitorunu teknik servisine bı gönder diyorum yazılımsal olsaydı buradaki insanlar yardım ederdihocam çok fazla karşılaşan insan çözümü illaha vardır diye düşünüyorum veya bunun bir sorun olmadığını öğrenmek istiyorum