Ekranda garip çizgiler çıkıyor ve asla gitmiyor

BlueLabels

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,032
Daha önceden öyle bir şey yoktu kardeşim bir kere çarpı diye hatırlıyorum sanırım ondan sonra olmaya başladı bir ara alt kısımlarda çıkıyordu sonradan üst taraflarda çıkmaya başladı bugün overwatch girince de böyle bir şey olmaya başladı ne yapsam ekran kartından kaynaklı değil çünkü yan monitörümde hiç bir şey yok. Kablo değiştirdim bir şey olmadı

Video burada

Daha önceden öyle bir şey yoktu kardeşim bir kere çarpı diye hatırlıyorum sanırım ondan sonra olmaya başladı bir ara alt kısımlarda çıkıyordu sonradan üst taraflarda çıkmaya başladı bugün overwatch girince de böyle bir şey olmaya başladı ne yapsam ekran kartından kaynaklı değil çünkü yan monitörümde hiç bir şey yok. Kablo değiştirdim bir şey olmadı

Video burada
Monitör modeli nedir?

Yeni çıktı zaten. O dönemler bilmiyorduk, öneriyorduk tıpkı G24F-2 vb. monitörler gibi. Birsürü sorun konusu var bu monitörün. Panel detayları çıksın daha iyi bakarız.
sanırım satılmıyor da artık amazondan almıştım garantiye göndericem bakalım ne dicekler

İade/değişim kararı çıkar. Değişim de ne önerdiklerini söyleyin yardımcı oluruz yine.
9.5kya almışım zamanın da 27" 2K pivot dönücek adam akıllı IPS bir monitör var mı şimdiden bakayım mümkünse amazonda olsa iyi olur

Geri