Sociolock
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
Merhaba,
Bir ay kadar önce Donanım Arşivi kanalında yayınlanan sistemi ddr5 versiyonunu aldım. Linkte bilgisayar bilgileri mevcuttur. Tuhaf bir şey oluyor. Zaman zaman 300 fps aldığım oyun anlık 3 e 5 e düşüyor. Ekranda fare gezerken pixellenme yapıyor Aşağıdaki resim ve videodaki gibi. Bu neyden kaynaklı bilmiyorum. Bazen sık sık bazen hiç karşılaşmıyorum. İtopya Servise götürdüm format atıp güncellemişler. Geri getirdim aynı sorun devam ediyor.
Şimdi dorum şunlar;
1.)Servise götürdüğümde ne hatası diyeceğim? Geçen sefer pixellenme dedim telefondan görselleri gösterdim fakat format atmışlar (Şaka gibi).
2.) Bununla karşılaşan arkadaşlar nasıl çözdü?
3.) Bu ekran kartıyla mı ramlerle mi alakalı sizce?
Yardım ve fikirlerinizi bekliyorum teşekkürler şimdiden.
.
www.itopya.com
Bir ay kadar önce Donanım Arşivi kanalında yayınlanan sistemi ddr5 versiyonunu aldım. Linkte bilgisayar bilgileri mevcuttur. Tuhaf bir şey oluyor. Zaman zaman 300 fps aldığım oyun anlık 3 e 5 e düşüyor. Ekranda fare gezerken pixellenme yapıyor Aşağıdaki resim ve videodaki gibi. Bu neyden kaynaklı bilmiyorum. Bazen sık sık bazen hiç karşılaşmıyorum. İtopya Servise götürdüm format atıp güncellemişler. Geri getirdim aynı sorun devam ediyor.
Şimdi dorum şunlar;
1.)Servise götürdüğümde ne hatası diyeceğim? Geçen sefer pixellenme dedim telefondan görselleri gösterdim fakat format atmışlar (Şaka gibi).
2.) Bununla karşılaşan arkadaşlar nasıl çözdü?
3.) Bu ekran kartıyla mı ramlerle mi alakalı sizce?
Yardım ve fikirlerinizi bekliyorum teşekkürler şimdiden.
.

IT-RADEON / AMD Ryzen 5 7600 / GIGABYTE Radeon RX 7700 XT 12GB /32GB DDR5 / 500GB M.2 SSD / AMD Radeon Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
IT-RADEON / AMD Ryzen 5 7600 / GIGABYTE Radeon RX 7700 XT 12GB /32GB DDR5 / 500GB M.2 SSD / AMD Radeon Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'da