Neler Yeni

EKRANDAKİ BU SARILIKLAR ÖLÜ PİKSEL Mİ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
ismail sağlam
Bunlar ne böyle acer nitro 5

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    1.1 MB · Hit: 26
  • image.jpg
    image.jpg
    2.7 MB · Hit: 23

Kaan218

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Kaan
yeşil ekran da ben göremedim ama o siyah ekranda ki glba ölü piksel hocam bişey silmeyi denedinmi bazen yanılgıya düşebiliyoruz

Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
ismail sağlam
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yeşil ekran da ben göremedim ama o siyah ekranda ki glba ölü piksel hocam bişey silmeyi denedinmi bazen yanılgıya düşebiliyoruz
Hocam fotoda heryer sarı çıkmışta sadece sol alt böyle sildim geçmedi siyahta belli oluyor yeşilde falan bakıyorum bende yok bir şey

Kaan218

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Kaan
diğer renklerde bişey varmı

crabman

80+
Bunlar ne böyle acer nitro 5
siyah ekrandaki ışık sızması değil mi? ayrıca benim bildiğim ölü pikselde çalışmayan piksel hiç ışık vermez.
eğer gerçekten de sarı ise ekranın sıcaklığa maruz kalmış olma durumu olabilir belki. çünkü benim televizyonumun ana kart kısmı çok ısınıyor ve ekranda oraya gelen kısım sarardı baya. tabii ekran teknolojileri aynı değil o yüzden kesin olarak sıcaklıktan diyemem.
Mesaj otomatik birleştirildi:

1733338137193.png

şimdi fark ettim de , şu işaretlediğim yer ölü piksele benziyor. (yeşil ekran temiz, muallakta kaldım)

Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
ismail sağlam
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
siyah ekrandaki ışık sızması değil mi? ayrıca benim bildiğim ölü pikselde çalışmayan piksel hiç ışık vermez.
eğer gerçekten de sarı ise ekranın sıcaklığa maruz kalmış olma durumu olabilir belki. çünkü benim televizyonumun ana kart kısmı çok ısınıyor ve ekranda oraya gelen kısım sarardı baya. tabii ekran teknolojileri aynı değil o yüzden kesin olarak sıcaklıktan diyemem.

Alıntıyı görüntüle
şimdi fark ettim de , şu işaretlediğim yer ölü piksele benziyor. (yeşil ekran temiz, muallakta kaldım)
yok hocam orası toz gibi bir şey bir şey yok orda sadece dediğim gibi sol alt kısımlar ışık yanığı mı denir süzmesi mi denir öyle bir şey gibi ama

yok hocam orası toz gibi bir şey bir şey yok orda sadece dediğim gibi sol alt kısımlar ışık yanığı mı denir süzmesi mi denir öyle bir şey gibi ama
yok yok toz değilmiş tekrar baktım ölü piksele benziyor ama siyah dışındaki diğer renklerde görünmüyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,741
Üyeler
162,053
Son üye
u46X
Top Bottom