Neler Yeni

Ekranım Aniden Donuyor ve Hiç Bir Şey Yapamıyorum

CemB

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Cem
Başlıkta yazdığı gibi özellikle oyunlarda bir anda donuyor ve kasadan kapatmak zorunda kalıyorum bazen de ekran yırtılmaları oluyor normal google da gezinirken donuyor görev çubuğundan birşeye tıklayınca donma sorunu kalkıyor.
Sistem
Ekran görüntüsü 2024-12-12 113424.png

Danke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Yunus
Virus taraması veya formati deneyebilirsin sorun devam ediyo ise donanımsal sorunun olabilir

CemB

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Cem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Virus taraması veya formati deneyebilirsin sorun devam ediyo ise donanımsal sorunun olabilir
Virüsu taraması için program önerebilir misin ? Donanımsalsa eğer hangi parçada sıkıntı vardır ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada görev sekmesi çubuğundan rastgele birşeye tıklayınca düzeliyor ama oyunlarda veya video izlerken görev çubuğundan birşeye tıklayamınca reset atmak zorunda kalıyorum tuştan bunu da belirteyim belki sorun daha kolay çözülür

DePiedra54

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
388
İsim
Eren Bilal Cihan
Virüsu taraması için program önerebilir misin ? Donanımsalsa eğer hangi parçada sıkıntı vardır ?

Bu arada görev sekmesi çubuğundan rastgele birşeye tıklayınca düzeliyor ama oyunlarda veya video izlerken görev çubuğundan birşeye tıklayamınca reset atmak zorunda kalıyorum tuştan bunu da belirteyim belki sorun daha kolay çözülür
Kaspersky veya malwareybytes

CemB

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Cem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Virüs taraması yaptım bir şey çıkmadı dostlar

Arkadaşlar şöyle enteresan olaylar da var sorunun kaynağı nedir ?

birde böyle bir sorun var

Son düzenleme:
Top Bottom