Neler Yeni

Yardım Ekranım anlamsızca donuyor

Prot0type

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Bahadır Atasoy
1 hafta öncesine kadar sıkıntı yoktu fakat ne olduysa 1haftadan daha sonraki günlerde oldu Aktif olarak Rust ve Cs2 oynuyorum alt-tab yaptığımda veya müzik değiştirmeye çalıştığımda ekranım donuyor *fanlar duruyor* tekrardan cs2 ye geldiğimde hiç sıkıntı yokmuş gibi fanlar dönmeye devam ediyor anlamış değilim Ekran donmamaya başladığında Software'dan bakayım dedim Cs2 de ekran kartı kendini 90-95 kullanırken alt tab yaptığımda 30-35lere kadar iniyor ve fanlar duruyor . İnanın problem ne anlamış değilim Pcyi güvenli moda alıp driveri sildim ve eski driverlardan birisini indirdim fakat (hata) hala devam ediyordu Yardımcı olursanız çok mutlu olurum
Ekran kartım Amd Rx6700xt 12gb

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,252
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
oyunu alt taba aldığınız zaman arkada görüntü işlenmeye devam etmiyor. Dolayısıyla da kart kullanımı düşüyor ve sıcaklıklar da beraberinde geriliyor. Belli bir sıcaklığın gerisine gelen kartın fanları da çalışmayı durduruyor. Normal bir şey.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Takılma kısmını bilmiyorum optimizasyonla alakalı olabilir. CS2 güncelleme notlarını takip ederseniz amd ekran kartları ile sorunlar olduğunu ve düzeltmeye çalıştığı yazıyordu

Prot0type

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Bahadır Atasoy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
oyunu alt taba aldığınız zaman arkada görüntü işlenmeye devam etmiyor. Dolayısıyla da kart kullanımı düşüyor ve sıcaklıklar da beraberinde geriliyor. Belli bir sıcaklığın gerisine gelen kartın fanları da çalışmayı durduruyor. Normal bir şey.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Takılma kısmını bilmiyorum optimizasyonla alakalı olabilir. CS2 güncelleme notlarını takip ederseniz amd ekran kartları ile sorunlar olduğunu ve düzeltmeye çalıştığı yazıyordu
Driveri güncellendiğimde hala drop ve donma devam ediyordu yeni driverı silip eski driveri tekrar yüklendiğimde hala sıkıntı devam ediyordu

Prot0type

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Bahadır Atasoy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
++UP++

Ogiii

80+
Dahası