Neler Yeni

EKRANIMA GÖRÜNTÜ NEDEN GELMİYOR

Atmacale

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Kemal
Arkadaşlar merhaba herkese , geçtiğimiz günlerde bi ekran kartı aldım ikinci el adam bunu 1 hafta 10 gün kadar mining de kullanmış sonrasında satışa çıkarmış ben aldığımda da 5-6 aydır boşta yatıyor dedi.. bios ayarı yaptığını söyledi daha performanslı çalışması için sonrasında getirdim taktım driver okumuyor ünlemde kalıyordu bilenler bilir üstünde switch mode varmış onu kapattım düzeldi her neyse açtım oyunları (pubg lite , forza horizon 4 ) ultra ayarlarda açtım oynadım sıkıntı yok sonrasında arkadaşlarım ile pubg girdik orada oyundayken cızırtı sesinden sonra ekran görüntü vermeyi kesti reset attım geldim biraz daha oynadım yine aynısını yaptı sonrasında ki günde amd software ve cpu ısısına baktığımız programlar ile oynadım hiç kapanmadı ekran kartım neden böyle yaptı anlamadım lütfen yardımcı olurken yapıcı olun daha yeni aldım binbir hevesle teşekkürler

bilgisayar sistemim iste şöyle ;
Ryzen 3 3200g
Gigabyte ax 370 gaming
8gb 3200 mhz Ram (x2 olucak yakında)
Rx 570 nitro+ 8gb (donanım arşivi youtube de çekilen kart)
600w 80p bronz sertifikalı psu

Atmacale

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Kemal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Miningte kullanılan bir ekran kartını almak hoş olmamış. Sonuçta mining sistemler tam kapasite 24 saat çalıştığı için ekran kartları fazlasıyla yıpranıyor. Birde yazılımıyla oynanmış. Garantisi halen devam ediyorsa minigte kullanıldığını belirtmeden sadece yaşadığınız sorunu belirterek servise gönderin. Yazılımı oynandıysa müdehale ederlermi bilmiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,736
Üyeler
161,124
Son üye
Efess1
Top Bottom