Neler Yeni

Çözüldü✓ Ekranımda ölü piksel çıktı tavsiyeniz var mı?

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,260
İsim
Fatih
Görmezden gelmek için tavsiye istiyorum sadece
Mesaj otomatik birleştirildi:

Video izlerken kenardaki siyahliklar veya siyah ekranda cok fazla gözüme batıyor
Teknik servisle iletişime geç bunu sen hiçbir şekilde yapamazsın ekranı değiştirmen gerekli onu da teknik servis yapsın

Muri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Murat Aslan Kaşko

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
Benim telefon eski olmasına rağmen bir şey görünmüyor.
Dediğim gibi elimden düştü hocam dikkatsizlik işte nolsun. Bir daha da cepsiz şort almam artık.

Teknik servisle iletişime geç bunu sen hiçbir şekilde yapamazsın ekranı değiştirmen gerekli onu da teknik servis yapsın
Ciddi bir hasar olursa artık ulaşırım ne diyeyim.

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,260
İsim
Fatih
Dediğim gibi elimden düştü hocam dikkatsizlik işte nolsun. Bir daha da cepsiz şort almam artık.

Ciddi bir hasar olursa artık ulaşırım ne diyeyim.
Kullanıcı hatası olduğundan parayı sana kitlerler muhtemelen. Böyle kullan yapacak bir şey yok.

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
Kullanıcı hatası olduğundan parayı sana kitlerler muhtemelen. Böyle kullan yapacak bir şey yok.
İthalatçı garantili zaten garantiye gidince uzun süre dönmez telefon. Çok yakından tanıdığım güvenilir bir telefoncu var ona yaptırırım muhtemelen.

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,260
İsim
Fatih
İthalatçı garantili zaten garantiye gidince uzun süre dönmez telefon. Çok yakından tanıdığım güvenilir bir telefoncu var ona yaptırırım muhtemelen.
İyi bari.

Neyse kolay gelsin

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal

silent666

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Orçun Yılmaz
Malum cepsiz bir şortla gezerken telefon elimde geziyorum ve bugun elimde telefonla elimi kapiya çarptım ve telefon düştü. Netflixte dizi izlerken gözüme çarptı siz her ne kadar goremesenizde belirledigim yerde ekranin en üst köşesinde 1 adet ölü piksel var ve sırf bu yüzden garantidir , tamircidir , ekran değişimidir bunlarla uğraşmak istemiyorum ve boşa para olacaktır. Fakat çok fazla gözüme takılıyor ve icimde bir kuşku var sürekli sonucta yeni telefon alalı daha 1.5 ay oldu ve ölü piksel oluştu. Varmı bir tavsiyeniz?
Aynısını ben de bugün yaşadım. Üstüne kavanoz düştü. Ama benimki hem büyük hem de büyüyor :D Muhtemelen sorun iç panelde olduğu için 1000-1500 TL ekran değişimi yaptıracağım :/

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
Aynısını ben de bugün yaşadım. Üstüne kavanoz düştü. Ama benimki hem büyük hem de büyüyor :D Muhtemelen sorun iç panelde olduğu için 1000-1500 TL ekran değişimi yaptıracağım :/
Geçmiş olsun :/

İnsanın çok sinirini bozuyor uzun vade de hele

silent666

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Orçun Yılmaz
Geçmiş olsun :/

İnsanın çok sinirini bozuyor uzun vade de hele
Ekrandaki siyah iz artmasa degiştirmem de artıyor,tüm ekranı kaplayacak. :( Kücuk kalsa alısırım..

Top Bottom