Ekranın bir kısmı eski sayfada kalıyor, takılıyor.

Caenss

80+
Reaksiyon skoru
7
Merhaba ekranımın bi kısmı takılıyor, eski açtığım sayfada kalıyor. OBS gibi klip uygulamaları ile yakalamaya çalıştım fakat klipte gözükmüyor. Ekranın bir kısmında eski discord veya google sayfası duruyor ve hareket ettirebiliyorum. Bunu nasıl çözebilirim? Video kaydı alamadığım için paintden çizmeye çalıştım.
1747837758704.webp

Aynı bunun gibi kalıyor, sağda veya soldaki yer farklı eski sayfası gösteriyor.

Merhaba ekranımın bi kısmı takılıyor, eski açtığım sayfada kalıyor. OBS gibi klip uygulamaları ile yakalamaya çalıştım fakat klipte gözükmüyor. Ekranın bir kısmında eski discord veya google sayfası duruyor ve hareket ettirebiliyorum. Bunu nasıl çözebilirim? Video kaydı alamadığım için paintden çizmeye çalıştım.Alıntıyı görüntüle

bendede bu durum google sekmelerinde yaşanıyor ara sıra. çok sinir bozucu. konuyu takipteyim.

Ekran kartı driver'ı ile alakalı bir durum gibi sanki, temiz driver kurmayı denediniz mi DDU ile?
Windows veya programların kendileri ile alakalı da olabilir.

Ekran kartı driver'ı ile alakalı bir durum gibi sanki, temiz driver kurmayı denediniz mi DDU ile?
Windows veya programların kendileri ile alakalı da olabilir.
zaten ne varsa bu son güncellemeden sonra oldu, ddu ile temizleyip tekrar kurdum ama nafile. Sanırım ondan.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

telefon ile kayıt alarak bir anı fotoğrafladım.
1747838079446.webp

zaten ne varsa bu son güncellemeden sonra oldu, ddu ile temizleyip tekrar kurdum ama nafile. Sanırım ondan.
Aynı sürümü mü denediniz yoksa DDU ile driver'ı kaldırıp eski sürümü mü denediniz. Eskiye dönmek çözüm olabilir.

Merhaba ekranımın bi kısmı takılıyor, eski açtığım sayfada kalıyor. OBS gibi klip uygulamaları ile yakalamaya çalıştım fakat klipte gözükmüyor. Ekranın bir kısmında eski discord veya google sayfası duruyor ve hareket ettirebiliyorum. Bunu nasıl çözebilirim? Video kaydı alamadığım için paintden çizmeye çalıştım.Alıntıyı görüntüle

Aynı sorun benim googlede yaşaniyor ara sira çok sinir bozucu bisey

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,928
Üyeler
174,464
Son üye
dreammmaker
Geri