Neler Yeni

Ekrem İmamoğlu hakkında 2 yıl 7 ay 15 gün mahkumiyet verildi

Megan

80+ Silver
kanka kapa bilgisayarı telefonu neyden yazıyosan allah rızası icin ne kadar kafasız olabilirsin
Senin kafan çok çalışıyor helal sana
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu çocuk iki gündür forumda ki insanların sınırlarını test ediyor ya
Anladım ki daha oy kullanamayan insanlar siyasete burnunu çok sokuyor. Nerde siyaset orda boş insanlar zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu cezanın sebebinin gerçekten o olduğuna inanıyorsan elimde köoprü var.
Takip etmiyorum. Açıklayın bilelim o zaman. 10 tane konu açılmış hepsinde aynı şey "ekrem imamoğluna 2 yıl hapis" tamam anladık da sebebi neymiş? Nete yazıyorum orda da düzgün bir şey çıkmıyor. İşim gücüm yok boş siyaseti mi takip edeyim

Mehmetcan_kok_3449

80+ Bronze
10 tane konu açılmış hepsinde aynı şey "ekrem imamoğluna 2 yıl hapis" tamam anladık da sebebi neymiş? Nete yazıyorum orda da düzgün bir şey çıkmıyor. İşim gücüm yok boş siyaseti mi takip edeyim
Sebebi soylu İmamoğluna ahmak demişti sonra muhabir bunu İmamoğluna söylemiş İmamoğlu da sürtük kelimesini kullanmış ve soylu da İmamoğlu'nun ysk'na sürtük dedi diye dava açmıştı

Son düzenleme:

Mehmetcan_kok_3449

80+ Bronze
Sebebi soylu İmamoğluna sürtük demişti sonra muhabir bunu İmamoğluna söylemiş İmamoğlu da sürtük kelimesini kullanmış ve soylu da İmamoğlu'nun ysk'na sürtük dedi diye dava açmıştı
Olayın garip olan kısmı ise yüksek Seçim kurulundan kimsenin çıkıp İmamoğlu bana ahmak dedi diye dava açmamış olması ve onlarca belge olmasına rağmen hiç biri kabul edilmedi ve ceza verildi

Top Bottom