Enver Paşa
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Bu kararı ZP'nde desteklemesi hiç garip gelmedi
Senin kafan çok çalışıyor helal sanakanka kapa bilgisayarı telefonu neyden yazıyosan allah rızası icin ne kadar kafasız olabilirsin
Anladım ki daha oy kullanamayan insanlar siyasete burnunu çok sokuyor. Nerde siyaset orda boş insanlar zatenBu çocuk iki gündür forumda ki insanların sınırlarını test ediyor ya
Takip etmiyorum. Açıklayın bilelim o zaman. 10 tane konu açılmış hepsinde aynı şey "ekrem imamoğluna 2 yıl hapis" tamam anladık da sebebi neymiş? Nete yazıyorum orda da düzgün bir şey çıkmıyor. İşim gücüm yok boş siyaseti mi takip edeyimBu cezanın sebebinin gerçekten o olduğuna inanıyorsan elimde köoprü var.
Sebebi soylu İmamoğluna ahmak demişti sonra muhabir bunu İmamoğluna söylemiş İmamoğlu da sürtük kelimesini kullanmış ve soylu da İmamoğlu'nun ysk'na sürtük dedi diye dava açmıştı10 tane konu açılmış hepsinde aynı şey "ekrem imamoğluna 2 yıl hapis" tamam anladık da sebebi neymiş? Nete yazıyorum orda da düzgün bir şey çıkmıyor. İşim gücüm yok boş siyaseti mi takip edeyim
Olayın garip olan kısmı ise yüksek Seçim kurulundan kimsenin çıkıp İmamoğlu bana ahmak dedi diye dava açmamış olması ve onlarca belge olmasına rağmen hiç biri kabul edilmedi ve ceza verildiSebebi soylu İmamoğluna sürtük demişti sonra muhabir bunu İmamoğluna söylemiş İmamoğlu da sürtük kelimesini kullanmış ve soylu da İmamoğlu'nun ysk'na sürtük dedi diye dava açmıştı
tamamdır kardesim valorant rankina kafa yor biraz yorar bunlar seniİşim gücüm yok boş siyaseti mi takip edeyim
Ahahha sen daha oy kullanacak yaşta değilsin biraz büyü olgunlaş bunları düşünecek yaşa gel sonra gel konuş burdatamamdır kardesim valorant rankina kafa yor biraz yorar bunlar seni
İki tarafı da sevmiyorum.