Neler Yeni

Ekrem İmamoğlu ve eski CHP zihniyeti devam!

Excator23cm

80+ Gold
LGBT eğitimi dediğiniz nedir?
Türkiye herhangi bir dine bağlı değil, İslam'a göre hareket etmek zorunda değil.
İbb de lgbt'ye karşı eğitme zorunluluğunda değil insanlarında bunu öğrenmek zorunda değil.

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
https://steamcommunity.com/id/MrBonapart/
Discord
Bonapart#5796
Türkiye Cumhuriyeti herhangi bir dine bağlı değildir. Secular bir ülkeyiz. Bütün ülkedeki vatandaşlar kusursuz bir müslümanmış gibi davranmayı bırakın artık lütfen.

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
BIOS, yazılım ve kapanma sorunları
Instagram
gokkurtefe
LGBT bence karşı cinsten ilgisizleşerek ortaya çıkan bir şey olduğunu düşünüyorum ve bence psikolojik ve hormonel bir hastalık da olabilir karşı cinse olan ilgi ile sorumlu bölüm ve ya hormonların çalışma yetilerini kaybetmesi sonucu ama bunlar sadice benim teori yani

Son düzenleme:

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Öğreteceğim.
Yani koyu AKP'liler var tamam ama şöyle diyim AKP'lilerin %70'i normal AKP'li
CHP'lilerin %99'u koyu CHP'li.
Yani eleştiremezsin bile hemen koyun olursun.
Forumda 2 dk esneklik olsun ben bilirim ne diceğimi ama.
Hocam %70 fazla biraz tarafsız olarak iktidarı eleştirdiğimde Ağzımdan Chp lafı çıkmasa bile Chp'lisin diyorlar en az %50 yap onu.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
LGBT bence karşı cinsten ilgisizleşerek ortaya çıkan bir şey olduğunu düşünüyorum ve bence psikolojik ve hormonel bir hastalık da olabilir karşı cinse olan ilgi ile sorumlu bölüm ve ya hormonların çalışma yetilerini kaybetmesi sonucu ama bunlar sadice bir teori yani
Maalesef bu bir teori değil :/
Bir hastalık değil bu. Hormonal sıkıntılarda zaten tedavi oluyor ama eşcinselliğin %99u hormonla alakalı değil.

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
gokkurtefe
Maalesef bu bir teori değil :/
Bir hastalık değil bu. Hormonal sıkıntılarda zaten tedavi oluyor ama eşcinselliğin %99u hormonla alakalı değil.
Benim teorim yani bence filan dedim ama düzenledim

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Benim teorim yani bence filan dedim ama düzenledim
Ben de öyle sanıyordum. Meta analizlerle vs net biçimde gösterildi öyle olmadığı.
Ben bu lgbt nin reklam aracı haline getirilmesine karşıyım. Yoksa insanların yatağına girip sen yatamazsın diyecek halimiz yok.

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
gokkurtefe
Ben de öyle sanıyordum. Meta analizlerle vs net biçimde gösterildi öyle olmadığı.
Ben bu lgbt nin reklam aracı haline getirilmesine karşıyım. Yoksa insanların yatağına girip sen yatamazsın diyecek halimiz yok.
Valla bilemiyorum bana göre hala mantıklı gelmiyor

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
gokkurtefe
Bana da gelmiyor ama anlamaya çalışmak önemli, kendileri de istemezdi toplumdan dışlanmak diye düşünüyorum.
Olabilir anlamaya çalışırım ama yapamayacağımı biliyorum kendileri ile konuşsak daha iyi olurdu aslında niye yaptığını sorarak

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Olabilir anlamaya çalışırım ama yapamayacağımı biliyorum kendileri ile konuşsak daha iyi olurdu aslında niye yaptığını sorarak
Bence bir insanın gece kimle yattığının bir öneminin olmaması gerekiyor.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,278
İsim
........
Şuan cumhurbaşkanlığı na aday olan herkes kendi çıkarı için belirli bir süre ceplerini doldurup gideceklerki(bu sonumuz hayri alamet değil demek) her yerde bir tanıdık torpil işlemesi söz konusudur. Osmanli duraklama döneminde ikende bu torpil söz konusu olduğu için yikilmalara uğramış halktan gereksiz fazla vergiler alınmış. Bu torpil işi ortadan kalksa 10 yilda Türkiye dünya devi olur sağlam projeler ile cidden öyle 2. Dünya Savaşı'ndan yeni çıkmış almayaya bakin şuan ekonomisi çok iyi bir ülke başbakanları bizdeki gibi 50 60 tane koruma ile gezmiyor lüks odaları olmayan sarayları olmayan insanlar saraylara arabalara ayrilacak bütçeyi halkına yardım olarak yapiyor.
Screenshot_2021-04-11-00-18-36-10.jpg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,369
Üyeler
161,846
Son üye
szsix
Top Bottom