Neler Yeni

Ekrem İmamoğlu'na elini arkada bağladığı için soruşturma açıldı

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Yüksek ihtimal, dalga geçiyorsunuz fakat, kendi tuttuğunuz parti bile olsa neden eleştirmekten yana değilsiniz ? Şu an burada 14-15 yaş çomar ergenler ağlamasın, Erdoğan Atatürkün mezarına böyle girse tüm ülke ayağa kalkar ? Neden, Fatihin Atatürk kadar değeri yok mu ? Bunu başka bir belediye yapsa tavrım gene aynı olurdu. Artık objektif olalım..
Atatürkünde fatihinde mezarında eli arkada tutmak sorun değil bence.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan

memz

80+ Silver
En İyi Cevap
2
valla tam napim demelik konu ama ban yemek istemiyom

rapstarjustercik

80+ Bronze
memlekette eleştiricek olay kalmadı İmamoğlunun türbeye elleri arkasında girmesini konuşuyoruz bravo bize
Ya kardeşim adam konu açtık ben de ülkedeki hatalardan biri de bu olduğu için yorum yaptım, ne yani buraya yazıklar olsun Erdoğan mı yazayım konuyla alakasız, konu Erdoğanla alakalı olsa yazıklar olsun Erdoğan yazardım

Berke Gözükara

80+ Bronze
Ya kardeşim adam konu açtık ben de ülkedeki hatalardan biri de bu olduğu için yorum yaptım, ne yani buraya yazıklar olsun Erdoğan mı yazayım konuyla alakasız, konu Erdoğanla alakalı olsa yazıklar olsun Erdoğan yazardım
Anlatmak istediğim imamoğlunun türbeye elleri arkasında girme olayını niye konuşuyoruz yani çok abartıldı ve harekette bir şey yok. Böyle olaylar imamoğlunun işine gelir zaten

Top Bottom