Neler Yeni

Ekşi Sözlük'teki PS ve Xbox Fanboyları

Lockheed

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Hem PS hem Xbox kullanan bir konsol oyuncusu olarak şunları okurken gülüyorum.
Xbox Fanboyu: "Halo 5, gow'dan daha fazla sattı gow çöp asdasdsadsadasdasd"
PS Fanboyu: "Game Pass denen çöplüğe kanmayın, xbox da xb*k'tur, xb*k alacağınıza pisi alın"

Satış sayısına göre oyunlar iyi olsaydı Minecraft Dünya'nın en iyi oyunu olurdu.

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
PS Fanboyu: "Game Pass denen çöplüğe kanmayın, xbox da xb*k'tur, xb*k alacağınıza pisi alın"

Satış sayısına göre oyunlar iyi olsaydı Minecraft Dünya'nın en iyi oyunu olurdu.
Ya boşver orayı interentin b*k çukurlarından biri orası konuşuyorlar boş boş

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Ekşi kadar leş bir yer görmedim.

Satashke

80+ Bronze
Ekşi 2016 dan sonra bozdu. Eskiden çok kültürlü bir ortamdı. Kendim de içindeydim artık kullanmıyorum. Çok nadir girip bakıyorum olan bitene. Bu foruma dönüştü ekşi de maalesef ( Bahsettiğim durum Hit almak için alakasız konularda bile yazan , insanlara laf sokup reaksiyon alınca sevinen tipler. )

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,915
İsim
Mehmet
Ekşi TR ortalamasına göre seviyeliyse kahveler ve oradaki dayılar daha seviyeli diye düşünüyorum.
Sen de yaptın kendince bir şeyler ama tutmaz hocam. Sen anglachem gibi diesel1905 gibi saygın, uzun açıklamalar yapan ve düzgün üsluplu yazarlardan bihabersin veya yazar olamadığından elde edemediğine laf ediyorsun... Ekşi aman aman çok kaliteli bir yer olmadığı gibi tr seviyesinin NET üstündedir. Kahve gibi bir ortamı kıyaslamansa işi komikliğe vurup kurtulma çabası...

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,538
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Ben piğsiğ fanıyım. Neymiş L2 R2 X A B filan basıyormuşsun. Klavye ve mouse adamdır. Hem biz Epic abi sayesinde beleş oyun alıyoruz ama onlar oyuna 500-700TL veriyor. Gamepass desen piğsiğde var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,556
Üyeler
167,514
Son üye
Literary
Top Bottom