Neler Yeni

Öneri Ekteki Laptop alınır mı?

StyxqI

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Esat KOÇAK
Dostlar merhabalar, uzun süredir bir bilgisayar almak istiyordum ve yaptığım araştırmalar sonucunda ise bırakacağım linkteki bilgisayarı buldum. Bilgisayarın özellikleri gayet güzel ve yeterli gibi görünüyor fakat daha iyi bilenler vardır diye danışmak istedim. Ben bilgisayarı oyun, ders ve ileri süreçte yazılım için kullanmayı planlıyorum ayrıca beni üniversite sonuna kadar, yaklaşık beş ya da altı yıl, götürmesini istiyorum. Çıkabileceğim maksimum fiyat budur eğer bu fiyatta ya da bundan bir miktar daha aşağı fiyatlı güzel bir bilgisayar öneriniz olursa önerilerinize açığım, teşekkürler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Emre
Hocam 40k bandına çıkın acer nitro 16 4060 ryzen 7 modelini alın

UCAK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Ahmet
Link bulup atacağım

xTURANN

80+ Silver
Ekranı kötü, Performans olarak nitro 16dan daha geride, marka olarak daha geride, Internet hizi bile daha düsük victusun
Marka olarak niye bakıyorsun ki olaya ? Bu mantığına göre Casper bir 4090'lı laptop üretse, rakibi de ASUS'un ROG bir cihazı olsa, Marka olarak daha geri de Casper, daha fazla verip ASUS ROG mu al diyeceksin ?
İnternet hızı açısından ne kullanıcaksın kanka laptopta ? 1 - 2 gigabit internet bağlayamaz zaten, bağlasa da niye laptop alıyor. Sabit kullanacaksa o interneti masaüstü alsın ??

Ekranı evet belki çok iyi değil ama 32'kya şu donanımda başka laptop çok zor. Kaldı ki soğutması gerçekten iyi.

Performans olarak nitro 16'dan daha geride ? İşlemci taraflı mı söyledin bunu ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kaldı ki 32'lik laptopa bakan birine 40k bandına çıkın demek ne kadar sağlıklı bilemem. Hani 35 - 36k neyse.. Arada 7 - 8k var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Emre
Marka olarak niye bakıyorsun ki olaya ? Bu mantığına göre Casper bir 4090'lı laptop üretse, rakibi de ASUS'un ROG bir cihazı olsa, Marka olarak daha geri de Casper, daha fazla verip ASUS ROG mu al diyeceksin ?
İnternet hızı açısından ne kullanıcaksın kanka laptopta ? 1 - 2 gigabit internet bağlayamaz zaten, bağlasa da niye laptop alıyor. Sabit kullanacaksa o interneti masaüstü alsın ??

Ekranı evet belki çok iyi değil ama 32'kya şu donanımda başka laptop çok zor. Kaldı ki soğutması gerçekten iyi.

Kaldı ki 34'lük laptopa bakan birine 40k bandına çıkın demek ne kadar sağlıklı bilemem. Hani 35 - 36k neyse.. Arada 6 - 7k var.

Saturn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
737
İsim
Satürn
Dostlar merhabalar, uzun süredir bir bilgisayar almak istiyordum ve yaptığım araştırmalar sonucunda ise bırakacağım linkteki bilgisayarı buldum. Bilgisayarın özellikleri gayet güzel ve yeterli gibi görünüyor fakat daha iyi bilenler vardır diye danışmak istedim. Ben bilgisayarı oyun, ders ve ileri süreçte yazılım için kullanmayı planlıyorum ayrıca beni üniversite sonuna kadar, yaklaşık beş ya da altı yıl, götürmesini istiyorum. Çıkabileceğim maksimum fiyat budur eğer bu fiyatta ya da bundan bir miktar daha aşağı fiyatlı güzel bir bilgisayar öneriniz olursa önerilerinize açığım, teşekkürler.

alınır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Emre

Kaldı ki 32'lik laptopa bakan birine 40k bandına çıkın demek ne kadar sağlıklı bilemem. Hani 35 - 36k neyse.. Arada 7 - 8k var.
Videodaki victus arkadasin attigi victusun üst modeli hocam ona göre izleyin

StyxqI

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Esat KOÇAK
Hocam 40k bandına çıkın acer nitro 16 4060 ryzen 7 modelini alın
Hocam tavsiyeniz için teşekkürler fakat dediğim gibi bütçemi daha fazla arttıramam. Başka bir öneriniz varsa açığım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,762
Üyeler
162,056
Son üye
badromancex-efe
Top Bottom