Neler Yeni

El bileği kırığı hakkında yardım

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Mustafa Emir
Selamlar 3 gün önce yani cuma gecesi futbol oynarken düşüp sol el bileğimi kırdım direk hastaneye gittim 2 kırığım oldunu söylediler ve düzeltip alçıya aldılar şanslı oldumu söyledi doktor başka hiçbirşey yokmuş 1hafta sonra kontrolum var ameliyata gerek kalirmi vede ilerleyen yaşantımda bana engeller cikarirmi?
Korkuyorum o yüzden paylaşmak istedim başına gelen varsa bilgim olsun istedim.

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
Selamlar 3 gün önce yani cuma gecesi futbol oynarken düşüp sol el bileğimi kırdım direk hastaneye gittim 2 kırığım oldunu söylediler ve düzeltip alçıya aldılar şanslı oldumu söyledi doktor başka hiçbirşey yokmuş 1hafta sonra kontrolum var ameliyata gerek kalirmi vede ilerleyen yaşantımda bana engeller cikarirmi?
Ameliyata gerek kalsa alçıdan önce bunu öğrenirdin zaten. Tahmini 1-1.5 ay sonra alçını çıkarırlar ve eğer alçıya düzgün şekilde almış iseler iyileştikten sonra bileğin eskisi gibi olur.

Gökhan61

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Gökhan Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Sol bileğim futbolda kırıldı benim de 14 yaşındayken 19 günde iyileşti ort. Olarak eski gücünü de 2 ayda(max olrk söylüyorum) falan kazandı . Küçük yaşta kemik kırıkları tez iyileşiyor bir sorun olmaz bence yaşın küçükse ama doktor da değilim yani allah sağlık sıhhat versin geçmiş olsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Mustafa Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ameliyata gerek kalsa alçıdan önce bunu öğrenirdin zaten. Tahmini 1-1.5 ay sonra alçını çıkarırlar ve eğer alçıya düzgün şekilde almış iseler iyileştikten sonra bileğin eskisi gibi olur.
Sol bileğim futbolda kırıldı benim de 14 yaşındayken 19 günde iyileşti ort. Olarak eski gücünü de 2 ayda(max olrk söylüyorum) falan kazandı . Küçük yaşta kemik kırıkları tez iyileşiyor bir sorun olmaz bence yaşın küçükse ama doktor da değilim yani allah sağlık sıhhat versin geçmiş olsun.
Çok saolun şu 3 günde psikolojim maaf oldu okulumda var en önemli senem birde

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
Çok saolun şu 3 günde psikolojim maaf oldu okulumda var en önemli senem birde
İçini ferah tut. Benim bileğim kırıldığında 1 hafta ağlamıştım :D Ama iyileştikten sonra gerçekten bu kadar üzülmeye gerek yokmuş diyor insan.

Samaeldrazi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,540
İsim
Alp
Steam
https://steamcommunity.com/id/alpdrazi/
Discord
Alp "drazi"#5123
Burda bunu cevaplayacak biri yoktur.Ama bence gerek yoktur

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Mustafa Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Burda bunu cevaplayacak biri yoktur.Ama bence gerek yoktur
2 kişi içimi rahatlattı
Mesaj otomatik birleştirildi:

İçini ferah tut. Benim bileğim kırıldığında 1 hafta ağlamıştım :D Ama iyileştikten sonra gerçekten bu kadar üzülmeye gerek yokmuş diyor insan.

2 kişi içimi rahatlattı
Umarım öyle olur çok saol zaman ayırdığın için

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Ameliyatlık durumun olsa şimdiye haberin olurdu ama fizik tedaviye gitmen gerekir diye düşünüyorum.

Microsoft

80+ Bronze
sokak kedilerine kemik dağıtırkeb sadece bi kedi yememesi için tek tek kedilere veriyordum ve bir köpek elimdeki kemikleri görünce havladı hemen arkamı dönüp kaçcaktimki ilk adımda yere serildim ve düştugumde sağ kolumu hissetmiyordu yolun ortasina yuvarlabdim bagirdim gelip aldilar beni ambulansla gittik kolun sisiyordu ve sinirlerin koptu anlasildi ve dirsegime 1 tanesi 30 diyeri 20 cm iki demir cubuk ve ameliyati zimbayla kapattilar artik up uzun kirkayak gibi bi ameliyat izim var ama kolun alçıdan çıktikdan sonra açilmiyor sanki eklemini gitmeyen tarafa zorluyon gibi acayip aciyor ama 1 ay gibi sürede her gün yağla sicak suyla masajla yavaş yavaş aç kapa ile açılıyor. ve amilyat oldum evet o cubuklar icerdeki bir şeyi tutmak içindi her şeyi çıkardılar sonrasan ama KARGA BURNUYLA ama hiç bisi hissetmedim ilginc

ben rahatlatmadim galiba :)))

Samaeldrazi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,540
İsim
Alp
Steam
Discord
Alp "drazi"#5123
Neden olmasın? 2 kişi cevaplamış bile şimdiden?
Geçirdiği olayı anlatmış burda tıpsal biçimde anlatacak az kişi var

sokak kedilerine kemik dağıtırkeb sadece bi kedi yememesi için tek tek kedilere veriyordum ve bir köpek elimdeki kemikleri görünce havladı hemen arkamı dönüp kaçcaktimki ilk adımda yere serildim ve düştugumde sağ kolumu hissetmiyordu yolun ortasina yuvarlabdim bagirdim gelip aldilar beni ambulansla gittik kolun sisiyordu ve sinirlerin koptu anlasildi ve dirsegime 1 tanesi 30 diyeri 20 cm iki demir cubuk ve ameliyati zimbayla kapattilar artik up uzun kirkayak gibi bi ameliyat izim var ama kolun alçıdan çıktikdan sonra açilmiyor sanki eklemini gitmeyen tarafa zorluyon gibi acayip aciyor ama 1 ay gibi sürede her gün yağla sicak suyla masajla yavaş yavaş aç kapa ile açılıyor. ve amilyat oldum evet o cubuklar icerdeki bir şeyi tutmak içindi her şeyi çıkardılar sonrasan ama KARGA BURNUYLA ama hiç bisi hissetmedim ilginc

ben rahatlatmadim galiba :)))
Kemik verme kanka kedilere

Microsoft

80+ Bronze
VE KELLA PACA IC PEYBIR HIC YEMIYOB GALIBA NASI KIRILIYOR OYLE YA

Geçirdiği olayı anlatmış burda tıpsal biçimde anlatacak az kişi var

Kemik verme kanka kedilere
mangal artigiydi kedilerin cok seven biri olarak şişko olmalirini istiyorum ve yiyolar

ama hastane bayramdi ben boş koridorlarda geziniyordum engelli sandalyesiyle

Samaeldrazi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,540
İsim
Alp
Steam
Discord
Alp "drazi"#5123
VE KELLA PACA IC PEYBIR HIC YEMIYOB GALIBA NASI KIRILIYOR OYLE YA

mangal artigiydi kedilerin cok seven biri olarak şişko olmalirini istiyorum ve yiyolar

ama hastane bayramdi ben boş koridorlarda geziniyordum engelli sandalyesiyle
Kediler kemikleri yutabileceği kadar küçültür ve kemikler kırılınca sivrileşir ve kedilerin boğazını ve midesini kesebilirler

Top Bottom