Neler Yeni

El Capitan Alsam Ne Kadar Beklerim?

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
......
Yakında incehesap.com dan El Capitan sistem alacağım ( https://www.incehesap.com/el-capitan-donanim-arsivi-gaming-pc-fiyati-45726/ ) Sizce ne kadar beklerim? Veya bu sistem hakkında görüşleriniz nasıl? [Eğer TUF model ekran kartı ısınıyor diyorsanız kullanılan model TUF EVO. Asus EVO serisinde dual ve tuf serisindeki ısınma sorununu büyük ölçüde çözmüş. O yüzden bu konuda eleştiriye kapalıyım denilebilir.)

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
samet ermişoğlu
çok beklersin kardeş ben 1 saat içinde aldım ama halen bekliyorum 1 hafta daha beklicem diye tahmin ediyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Mert ARI
Ülkemizdeki durum ortada. Biraz bekleyebilirsin. Ben son gaming gecesinden ekran kartı aldım 8. günde geldi. Bu arada eğer
Asus B450M Dragon BULK Soket AM4 DDR4 ATX Gaming Anakart

bu anakartla beraber aldıysan stoklarında gözükmüyor daha bunun tedariğini bekleyebilirsin.

ultrAslan

80+ Bronze
Dün @Abdullah Hacıgül de yazdı tuf serisi yenilendi ısınma sorunu yok.

montaj yapmayı biliyorsan al hafta içi gelir demonte olarak.

Yakında incehesap.com dan El Capitan sistem alacağım ( https://www.incehesap.com/el-capitan-donanim-arsivi-gaming-PC-fiyati-45726/ ) Sizce ne kadar beklerim? Veya bu sistem hakkında görüşleriniz nasıl? [Eğer TUF model ekran kartı ısınıyor diyorsanız kullanılan model TUF EVO. Asus EVO serisinde dual ve tuf serisindeki ısınma sorununu büyük ölçüde çözmüş. O yüzden bu konuda eleştiriye kapalıyım denilebilir.)

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
......
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sistem çıktıktan 1 saat sonra aldım kanka😂
Yanlış anlamışım kusura bakma 😂
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dün @Abdullah Hacıgül de yazdı tuf serisi yenilendi ısınma sorunu yok.

montaj yapmayı biliyorsan al hafta içi gelir demonte olarak.
Doğrusu, yapmayı bilmiyorum ama demonte alıp, bir bilgisayarcıya 50 TL vermek ve 3 gün sonra elime geçmesi daha mantıklı gibi geliyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Mert
Valla bie haftadır alıp da sistemi eline geçen olmadı ve hala 10 gün var diyorlar

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Hocam şimdi parça sıkıntısı, üstüne işçi sayısı azaltılması, bunun da üstüne kargoların daha yavaş olması gibi sorunlardan dolayı 1-1.5 ay içinde gelir. Eğer demonte olarak alırsanız Vatan bilgisayara gidin toplattırın ama öyle de sıkıntı olabilir.

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
......
Ülkemizdeki durum ortada. Biraz bekleyebilirsin. Ben son gaming gecesinden ekran kartı aldım 8. günde geldi. Bu arada eğer
Asus B450M Dragon BULK Soket AM4 DDR4 ATX Gaming Anakart

bu anakartla beraber aldıysan stoklarında gözükmüyor daha bunun tedariğini bekleyebilirsin.
Spec Delta da bir ara gözükmüyordu ama bir arkadaş: "eğer hala satılıyorsa o sistem, o sistem için ayırtılmıştır deniyor. Şöyle diyeyim, b450m s2h da stokta yoktu o neden kaldırıldı bu geldi? 😊

Hocam şimdi parça sıkıntısı, üstüne işçi sayısı azaltılması, bunun da üstüne kargoların daha yavaş olması gibi sorunlardan dolayı 1-1.5 ay içinde gelir. Eğer demonte olarak alırsanız Vatan bilgisayara gidin toplattırın ama öyle de sıkıntı olabilir.
13 Yaşındayım sokağa çıkma yasağım var :)

Dediğim gibi demonte alıp montajlattıracağım teşekkürler.

Son düzenleme:
Top Bottom