Arkadaşlar Donanım arşivinin son topladığı bilgisayarı alan arkadaşlar resimlerini atabilir mi geniş açılı bir şekilde ? Görüntüsünü merak ettim almayı düşünüyorum da (ilk 250 kişi dışından olursa sevinirim )
Daha sipariş verenlerden yalnızca birkaç kişinin eline ulaşmış dostum. Oysaki 400'e yakın sipariş var. İncehesap kargoları yetiştiremiyor.Arkadaşlar Donanım arşivinin son topladığı bilgisayarı alan arkadaşlar resimlerini atabilir mi geniş açılı bir şekilde ? Görüntüsünü merak ettim almayı düşünüyorum da (ilk 250 kişi dışından olursa sevinirim )
Kasanın RGB Işık’ları gayet yeterli modları var ben sade kırmızıda kullanıyorum. Hava akışı da iyi tamamen mesh olsa daha iyi olabilirmiş ama güzel bence.Kasanın RGB aydınlatmasını görmek istedim ona göre kasayı değiştirip değiştirmemeye karar vericem yinede teşşekür ederim cevapaldığınız için olan atar artık
Son sistemi olmaz daha çıkartır ama gittikçe fiyatlar artarken stoklar tükeniyor. Biraz bekleyin Abdullah abi elinden geleni yapacaktırVideo çıktığında pahalı gelmişti almamıştım keşke alsaydım. şimdi bütcem daha geniş ama 6400 tl vermek istemiyorum hem 5900ü kaçırdım hem de mouse ve diğer hediyeyi keşke tekrar toplasa sistemi.
Toplam kaç tane RGB fan var acaba kasanın içersinde benim videodan gördüğüm üçtü yanılmıyorsamKasanın RGB Işık’ları gayet yeterli modları var ben sade kırmızıda kullanıyorum. Hava akışı da iyi tamamen mesh olsa daha iyi olabilirmiş ama güzel bence.
Kasanın önünde 3 egzoz fanı normal fan hediye fan ile 4Toplam kaç tane RGB fan var acaba kasanın içersinde benim videodan gördüğüm üçtü yanılmıyorsam
Teşekkür ederimKasanın önünde 3 egzoz fanı normal fan hediye fan ile 4