Neler Yeni

El Capitan Donanım arşivi

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Yasin ÇAVUŞ
Arkadaşlar Donanım arşivinin son topladığı bilgisayarı alan arkadaşlar resimlerini atabilir mi geniş açılı bir şekilde ? Görüntüsünü merak ettim almayı düşünüyorum da (ilk 250 kişi dışından olursa sevinirim :) )

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Arkadaşlar Donanım arşivinin son topladığı bilgisayarı alan arkadaşlar resimlerini atabilir mi geniş açılı bir şekilde ? Görüntüsünü merak ettim almayı düşünüyorum da (ilk 250 kişi dışından olursa sevinirim :) )
Daha sipariş verenlerden yalnızca birkaç kişinin eline ulaşmış dostum. Oysaki 400'e yakın sipariş var. İncehesap kargoları yetiştiremiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Yasin ÇAVUŞ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kasanın RGB aydınlatmasını görmek istedim ona göre kasayı değiştirip değiştirmemeye karar vericem yinede teşşekür ederim cevapaldığınız için olan atar artık

Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Yasir Aykaç
Kasanın RGB aydınlatmasını görmek istedim ona göre kasayı değiştirip değiştirmemeye karar vericem yinede teşşekür ederim cevapaldığınız için olan atar artık
Kasanın RGB Işık’ları gayet yeterli modları var ben sade kırmızıda kullanıyorum. Hava akışı da iyi tamamen mesh olsa daha iyi olabilirmiş ama güzel bence.

fgoren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Fatih Gören
Video çıktığında pahalı gelmişti almamıştım keşke alsaydım. şimdi bütcem daha geniş ama 6400 tl vermek istemiyorum hem 5900ü kaçırdım hem de mouse ve diğer hediyeyi keşke tekrar toplasa sistemi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Yasir Aykaç
Video çıktığında pahalı gelmişti almamıştım keşke alsaydım. şimdi bütcem daha geniş ama 6400 tl vermek istemiyorum hem 5900ü kaçırdım hem de mouse ve diğer hediyeyi keşke tekrar toplasa sistemi.
Son sistemi olmaz daha çıkartır ama gittikçe fiyatlar artarken stoklar tükeniyor. Biraz bekleyin Abdullah abi elinden geleni yapacaktır

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Yasin ÇAVUŞ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kasanın RGB Işık’ları gayet yeterli modları var ben sade kırmızıda kullanıyorum. Hava akışı da iyi tamamen mesh olsa daha iyi olabilirmiş ama güzel bence.
Toplam kaç tane RGB fan var acaba kasanın içersinde benim videodan gördüğüm üçtü yanılmıyorsam

Top Bottom