Neler Yeni

El Capitan RAM'leri değiştirilmiş..

GarrysCan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
can yildiz
Dün El capitan'ı alıyordum normalde dostlar size kafamı karıştıran tüm etmenleri sormuştum fakat, dün satın alırken ramlerin değiştiğini gördüm 3600mhz cl19 16gb ram di normalde satın aldıktan sonra biosdan cl16 yapacakdım şimdi ise,,
Adata XPG Spectrix D30 3200mhz Cl16 ramlerini koymuşlar. Birde diğer sorum anakartı çok çöp yazıyor herkesler Asus Tuf B450-Plus 440Tl'ye bunu ekleyeceğim 6.9k ya alacağım bugun ne dersiniz?

Rufus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
912
İsim
Rufus
Anakart kötü olsa niye onu koysunlar ki :D Ama o anakartta iyidir

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Dün El capitan'ı alıyordum normalde dostlar size kafamı karıştıran tüm etmenleri sormuştum fakat, dün satın alırken ramlerin değiştiğini gördüm 3600mhz cl19 16gb RAM di normalde satın aldıktan sonra biosdan cl16 yapacakdım şimdi ise,,
Adata XPG Spectrix D30 3200mhz Cl16 ramlerini koymuşlar. Birde diğer sorum anakartı çok çöp yazıyor herkesler Asus Tuf B450-Plus 440Tl'ye bunu ekleyeceğim 6.9k ya alacağım bugun ne dersiniz?
Anakart çok iyidir sen o cahil sürüsüne bakma onların tek derdi zıtlık yaparak ben bir şey biliyorum egosu kasmalari o anakart ile ben 4.3ghz hız aşırtma yaptık bana mısın demedi

GarrysCan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
can yildiz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anakart çok iyidir sen o cahil sürüsüne bakma onların tek derdi zıtlık yaparak ben bir şey biliyorum egosu kasmalari o anakart ile ben 4.3ghz hız aşırtma yaptık bana mısın demedi
Çok teşekkür ederim abdullah, Peki bu size söylediğim anakart ile değiştirecek olursam bana ne artılar sağlar. Yukarıdaki arkadaşın da deiği gibi zaten uyumsuz kötü vs. olsa neden sisteme koyulsun. Ramler hakkındaki yorumunuz nedir? Birde Anakart sana çok artı sağlamaz derseniz GamePower Iceberg 120 Cpu Sıvı Soğutma 120mm 370Tl'ye sisteme bu soğutucuyu eklemek istiyorum bunu eklersem iyi ki almışım dermiyim. Anakart R5 3600 için Overclock destekler değil mi? ilerisi için düşünüyorum zaten sistem canavar OC gerektirmez de, Teşekkür ederim ilginiz için.

e_capkan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
emre çapkan
Asus un üretim kalitesi bellidir
Kötü olacağını sanmıyorum

GarrysCan

80+
Dahası