Neler Yeni

El capitan sistem arızası

Rufus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
912
İsim
Rufus
Beni yanlış anlayabilirsiniz, fakat ekran kartı konusunda AMD'ye güvenemiyorum.
Bende hiç güvenmiyordum çünkü çok güç tüketmesi ve sorunlu driverları ile ünlü biraz AMD. Ama şuan hiçbir sıkıntı yok tertemiz çalışıyor. Param olsa bir 2080 alırdım tabii :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Yasir Aykaç
Bilgisayarı açıp kapatmaktan başka hiçbir bilgisi olmayan insanlara yardımcı olmaya çalıştığı için mi kötü oldu? Bunu kimseyi küçümsemek için söylemiyorum. Bazı şeyleri kendiniz araştıracaksınız. Hep başkalarından beklerseniz, hiçbir şey öğrenemezsiniz. Türk firmalarının %90'ı tüketiciyi önemsemiyor. Bunu göz önüne alarak karar verin. www.sikayetvar.com 'daki şikayetlere bakın dediğim zaman bir tarafınızla gülüyordunuz.
Bilgisayarı kendi başımıza alsaydık dediklerin doğruydu. Sorunları yaşamadığın için konuşması kolay..
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konuya yorum yapan değerli kardeşlerim, binlerce satılan bir sistemde %5'inde kargoydu montajdı falan sorunları çıksa ve 2000 adet satılsa 100 adet arızalı sistem demek. Bunlar olağan ve her firmanın satış sonrası beklediği durumlar. Forum neden var? sorunuz varsa yazın diye tabii ki sistemden sorun yaşayınca konusunu açacak. Kimseyi kısıtlamıyoruz burası özgür bir forum ama bu demek olmuyorki ne hakkında konu açılırsa o kötüdür. Ben bana ulaşan ve benim ona ulaşabildiğim herkese istisnasız yardımcı oluyorum. Siz sözümdür eğer sistem toplamalarda sorun olduğunda benim kadar ilgilenen ikinci kişiyi bulun yemin ediyorum ben bu işi bıracağım ama yorumlarda olayı farklı yere çekmeye çalışan arkadaşlar var bunu yapmayın. Sırf okuyamadığım mail bakın mail diyorum sosyal medya ağlarını saymıyorum bile 3874 adet ben size baştan söylüyorum herkese yetişmem imkansız ama olabildiğince herkese yetişmek için gerekirse uyumuyorum ve forumu tarıyorum ve şuan gecenin 5'i.

Alıntıyı görüntüle

@Virgil şimdi değerli kardeşim lütfen konunu detaylandır video ekle fotoğraf ekle sistemin içini çek konuya at senin sorununun nedeni onlaca şey olabilir biz bilemeyiz böyle bir anlatımla anlamamızın nedeni yok.
Hocam her şikayette aynı duruma çekiyorsun olayları. Yardım ediyorum herkese. Hayır edemedin Ram olayını bile anlatmadın. Her olayda üste çıkmaya çalışıyorsun. Hatalısın ve kabul etmek istemiyorsun. Gruplara gelecektiniz uğradın mı ? Sorunları gördün mü? Hepsi ile mi uğraşacağım diyorsan maalesef öyle. Alanların çoğu senin sistemlerinin sağlamlığına güvendi. İncehesap yada başka bir kişinin hatası olması bizi ilgilendirmez o güven bir kere kırıldı. İnsanlar artık yeni sistem aldıklarında pek bir beklentisi olmayacak. Olaylar bitti insanlar çıldırdı olayları çözdü. Sana demiyorum millete Wp gelmemiş senin sorunun . Zaten ne demek istediğimi gayet iyi ve açık bir şekilde anladın..

Son düzenleme:

Baihu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Selim Tüylü
Bilgisayarı kendi başımıza alsaydık dediklerin doğruydu. Sorunları yaşamadığın için konuşması kolay..
Kendi işimi kendim gördüğüm için kolay konuşabiliyorum. Size de tavsiye ederim. :) Araştırmayıp hazıra konmaya alışmışsınız.

Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Yasir Aykaç
Kendi işimi kendim gördüğüm için kolay konuşabiliyorum. Size de tavsiye ederim. :) Araştırmayıp hazıra konmaya alışmışsınız.
Ben de kendi işimi görebiliyorum. Anlamadığım konularda risk almak istemiyorum. Ters düştüğün bir konuda ikilemde kalırsan ne demek istediğimi anlayacaksın. Yorum yapma konusunda insanları tanımadan yorum yapmamanı tavsiye eder bunu kafana sok ve asla çıkarma kardeşim. Klavyesi olan konuşuyor.

Baihu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Selim Tüylü
Ben de kendi işimi görebiliyorum. Anlamadığım konularda risk almak istemiyorum. Ters düştüğün bir konuda ikilemde kalırsan ne demek istediğimi anlayacaksın. Yorum yapma konusunda insanları tanımadan yorum yapmamanı tavsiye eder bunu kafana sok ve asla çıkarma kardeşim. Klavyesi olan konuşuyor.
Bence sen daha fazla konuşmadan uzaklaş. Laf anlamayan birisine benziyorsun. Senin karşında çocuk yok. Terbiyesizlik etme. Senin kafan basmıyorsa biz ne yapalım?

Rexusdeus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mücahit
Denerim tabikide beni meraklandıran acaba ramleri cl16 3600mhz 1.3800v yaptım ondan kaynaklı olabilirmi diye düşünüyorum(tanıtım videosundaki gibi)
Sorunun kaynağı %90 bu eskş haline getir 20.2.2 driverda kal

Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Yasir Aykaç
Bence sen daha fazla konuşmadan uzaklaş. Laf anlamayan birisine benziyorsun. Senin karşında çocuk yok. Terbiyesizlik etme. Senin kafan basmıyorsa biz ne yapalım?
Çocuk yok ise laflarına dikkat edeceksin .) Konu ile alakan tecrüben var mı buraya geldin? Yoksa klasik savunucu yazmak için yazanlardan mısın? Soda verebilirim ...

Merhaba 19.12.1 deneyin driver olarak.
Hocam 20.2.2 iyi gibi şu an onu kullanıyorum sürümlerde bir sorun olmadı daha inşallah olmaz.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,144
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Her konusununun kilitlendiğini, silindiği iddia eden arkadaşın konularına baktığımda hiçbirinde böyle bir şey olmadığını gördüm. Birileri yine bir şeyler deniyor ama hadi hayırlısı :)

Virgil

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Gökhan
Sorunun kaynağı %90 bu eskş haline getir 20.2.2 driverda kal
eminmisin hocam abdullah bir zararı olmaz performans attırır diye o şekilde yapmıştı tanıtım videosunda baya fps artısı oluyor çünkü

Arkadaşlar sorunu çözmeye odaklanalım başka birininde bu tarz hataları almaması için yardımcı olalım birbirimizin kalbini kırmayalım irdelemeyelim lütfen sorun kaanaatimce ya ekran kartı driveri 20.4.2 sorunlu(kaldırıp eskisini kurdum.) yada cl 16 ram değeri diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Top Bottom