Konuya yorum yapan değerli kardeşlerim, binlerce satılan bir sistemde %5'inde kargoydu montajdı falan sorunları çıksa ve 2000 adet satılsa 100 adet arızalı sistem demek. Bunlar olağan ve her firmanın satış sonrası beklediği durumlar. Forum neden var? sorunuz varsa yazın diye tabii ki sistemden sorun yaşayınca konusunu açacak. Kimseyi kısıtlamıyoruz burası özgür bir forum ama bu demek olmuyorki ne hakkında konu açılırsa o kötüdür. Ben bana ulaşan ve benim ona ulaşabildiğim herkese istisnasız yardımcı oluyorum. Siz sözümdür eğer sistem toplamalarda sorun olduğunda benim kadar ilgilenen ikinci kişiyi bulun yemin ediyorum ben bu işi bıracağım ama yorumlarda olayı farklı yere çekmeye çalışan arkadaşlar var bunu yapmayın. Sırf okuyamadığım mail bakın mail diyorum sosyal medya ağlarını saymıyorum bile 3874 adet ben size baştan söylüyorum herkese yetişmem imkansız ama olabildiğince herkese yetişmek için gerekirse uyumuyorum ve forumu tarıyorum ve şuan gecenin 5'i.
Alıntıyı görüntüle
@Virgil şimdi değerli kardeşim lütfen konunu detaylandır video ekle fotoğraf ekle sistemin içini çek konuya at senin sorununun nedeni onlaca şey olabilir biz bilemeyiz böyle bir anlatımla anlamamızın nedeni yok.