Spektrumdx3
80+ Silver
- Katılım
- 29 Mart 2020
- Mesajlar
- 2,456
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 2,223
Kargonu teslim aldığın zaman üzerinde bilgilerin olan Bi etiket göreceksin o etiketler kargo sayısına göre çıkar.Yok yok anladım anladım da 2 kargo (kutular) neden aynı anda gelmedi ona şaşırdım hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Zaten Aras Harmantepe ( Harmandere olmasın ) ile Yurtiçi Sena aynı yerde değil mi ?
Kurtköy neresinde hocam hangi site belki yakınızdır.
Akşam akşam içimi kararttın vallahi![]()
İnşallah öyle bir şey yoktur. Umarım en yakın zamanda anakartın gelir.
Eğerki kargo tek parçaya Bi kenarda 1/1 yazar. Yada çoklu paketse diyelimki 2 parça sizinki gibi, 1/2 ve 2/2 yazan 2ayrı etiketin olduğu 2 parça vardır.
Kargo şubeye girerken el terminaline okutulur ve sisteme kayıt edilir. Bu sayede bankodaki görevli bilgisayardan paketlerden birinin gelip gelmediğini görebilir.
Neden ayrı ayrı gelir?
Aktarma depolarda indirilecek araç yaklaşık 50 metrelik Bi bandın ucuna yanaşır. Kargolar banda iner. Yürüyen bu banttaki kargoları, çalışanlar bölgelere göre araçlara kargoları ayırır. Bazen depolamada kalanda olur, yanlışlıkla başka bölgeye gidende hizmet sektöründe olmaması gereksede arada bir olan durumdur. Yaklaşık 1 tır yarım saate boşaldığı için gözden kaçabilir.