Windows 11
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Canım sıkılmıştı kafam esti dedim kulaklık standı yapayım nasıl olmuş sizce ne ekleyebilirim?
Son düzenleme:
Eline sağlık güzel olmuş bence emek verilerek yapılan her şey ayrı güzel olurCanım sıkılmıştı kafam esti dedim kulaklık standı yapayım nasıl olmuş sizce ne ekleyebilirim?
Alıntıyı görüntüle
Kulaklığı koyunca devrilecekmiş gibi gözüküyor. Altına bir taban iyi olabilir. Bir de üst tarafta bantlar çok belli olmuş. Onları düzeltirsen çok daha güzel görünür.Canım sıkılmıştı kafam esti dedim kulaklık standı yapayım nasıl olmuş sizce ne ekleyebilirim?
Alıntıyı görüntüle
Duvara sabitledim silikonla.Kulaklığı koyunca devrilecekmiş gibi gözüküyor. Altına bir taban iyi olabilir. Bir de üst tarafta bantlar çok belli olmuş. Onları düzeltirsen çok daha güzel görünür.
Evet, sabitledim.Pekala test ettinmi kulaklık ağırlığını kaldırabiliyormu?
Helal olsun ne diyeyim.Canım sıkılmıştı kafam esti dedim kulaklık standı yapayım nasıl olmuş sizce ne ekleyebilirim?
Alıntıyı görüntüle
Ben olsam beceremezdim güzel olmuşDuvara sabitledim silikonla.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet, sabitledim.
bantların üstüne kurutma makinesi tut en sıcak ayarda sonra elinle bastır çek tam yapışır kötü görünmesini önler hemdeCanım sıkılmıştı kafam esti dedim kulaklık standı yapayım nasıl olmuş sizce ne ekleyebilirim?
Alıntıyı görüntüle
Güzelmiş.
Eyvallah aga.Güzelmiş.