Neler Yeni

İlk kez sahibindene ilan koydum nasıl olmuş?

Shourd

80+ Gold
Hocam ekleyebilirsen param guvende ekle, satılma ihtimali artar
diğer arkadaşın dediği gibi bu tür şeyler sıkıntı olabiliyor iade ederse fln uğraşamam
Mesaj otomatik birleştirildi:

İade ederken kutunun içine don koyanlar ekran kartı satın alıp sadece soğutmasını yollayanlar vardı
haklısınız bende ona benzer şeylerden korkuyorum o kadar değil ama mesela içindekileri çalarlarsa diye veya kendilerine geldiğinde bozarlarsa suçu bana atarlarsa sıkıntı

The Semih

80+ Gold
Çok uzun kimse okumaz
Kimse okumaz mı okumuyorsa kendisi kaybeder. Alıcı sonuçta eksik okursa ilerde zırlamıcak. Adam herşeyi açıklamış. Gerekli videolarıda alırsa satmatan önce hukuksal olarak arkasınnı sağlama alır. Okumayanda shorts kaydırsın hadi.

Shourd

80+ Gold
Tamamdır hocam sorun yok içinize nasıl siniyorsa öyle yapın, umarım sorunsuz satılır,ilanı güzel yapmışsınız
Çok göz kalabalığı oluyor diye dedim hocam amd nin sanal çözünürlüğüdür vs. yazmaya gerek yok bence yinede siz bilirsiniz sizinki gibi kalabilirde
eyw hocam size birde bişi sorucam biraz saçma gelicek olsa bile kapak fotoğrafını seçmek için biraz uğraştım iyi gözüksün diye nasıl olmuş .d

Shourd

80+ Gold
Kimse okumaz mı okumuyorsa kendisi kaybeder. Alıcı sonuçta eksik okursa ilerde zırlamıcak. Adam herşeyi açıklamış. Gerekli videolarıda alırsa satmatan önce hukuksal olarak arkasınnı sağlama alır. Okumayanda shorts kaydırsın hadi.
sağolun hocam alıcı eğer baktım ciddi iznini alıp telefon konuşmasının kaydını almayı düşünüyorum birde kutularken ve kargoya verirken videoya alıcağım ve kargo sorumluluğu almamak için onun seçtiği kargoya vericeğim şehir dışında olursa biraz paranoyak gibi hissetim kendimi .d

Güzel geldi bana,zaten alacak kişi pek dikkat etmez diye düşünüyorum
alacak kişinin dikkat ediceğinden değil öyle laptop ararken sahibindenin sayfasında dikkatini çeker diye düşünmüştüm

Son düzenleme:
sağolun hocam alıcı eğer baktım ciddi iznini alıp telefon konuşmasının kaydını almayı düşünüyorum birde kutularken ve kargoya verirken videoya alıcağım ve kargo sorumluluğu almamak için onun seçtiği kargoya vericeğim şehir dışında olursa biraz paranoyak gibi hissetim kendimi .d

alacak kişinin dikkat ediceğinden değil öyle laptop ararken sahibindenin sayfasında dikkatini çeker diye düşünmüştüm
Düzenleyecek vaktiniz varsa keyfinize göre düzenleyin

Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
NBerke Dagdelen
Kendisi kaybeder ne demek, satıcı kaybeder. İlana kısa öz bilgi verirsin ilgili kişi yazar/ arar detayını verirsin. Bu adam bu kadar detaylı yazdı diye alıcı gelip soru sormayacak mı, illaki soracak, verdiği emeğe yazık. Türkiye'de yaşıyoruz shorts kaydıracak tabii, önemli olan ona da erişmek.

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,493
İsim
Baran Kut
Birkaç eleştireceğim yer var. Bence Laptop kodunu olduğu gibi yazın.

HP Victus Gaming Laptop 15 + Ekstralar​

gibi. Yazını editleyip atmaya çalışacağım. Beğenirsen olduğu gibi yapıştır.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Merhabalar. Laptop'umu satmaya karar verdim. 1 yıl kadar garantisi kaldı. Temiz kullanıldı. HP'nin servisinde bakım gördü. Fotoğrafta da göründüğü gibi laptopta çizik-kırık bulunmamaktadır. Batarya sağlığı da gayet iyidir. Yanında 2 adet ekstra ürün vereceğim, bundan dolayı fiyat biraz yüksek ama makul miktarda pazarlık mümkün. (Ürünün KFG olarak hiç bir sıkıntısı yoktur hepsi elimde(?))

Laptop Kodu=> Hp Victus 15-fb0015nt (7J3T4EA)

LAPTOP ÖZELLİKLERİ=>

İşlemci - AMD Ryzen 5 5600H 4.20GHz, 16MB L3 Önbellek

Ekran Kartı - AMD Radeon RX 6500M 4GB GDDR6

Ram - 16 GB (2x8) DDR4 3200Mhz

Depolama - 512 GB Gen4 SSD

Ekran - 15.6 inç FullHD (1920x1080) 144HZ IPS (Fotoğraflarda göründüğü gibi AMD'nin VSR özelliği sayesinde 4K görüntü verebiliyor)

Ağırlık - 2.29 Kg

Batarya - 52,5 Wh (Fotoğraflarda göründüğü gibi aşırı minimal bir düşüş var 51,7'ye)

Ses - B&O ses sistemi; Çift hoparlör; HP Audio Boost

EKSTRALAR=>

Windows 11 Pro Key- İsterseniz satış gerçekleştikten sonra size gönderirim yada Windows 11 Pro kurup yollayabilirim.

Rampage AD-RC4 Laptop Soğutucusu => 4 fanlı 6 kademesi bulunan bir soğutucu, yanında verebilirim. Bunun da kutusu mevcuttur, ayrıca laptoptan bir ay daha fazla garantisi bulunmaktadır.

Not: Arayıp görüşmeyi düşünyorsanız bu ürün için, hafta içi 15:30 sonrası ararsanız memnun olurum.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hocam şurada ne demek istedin? (Ürünün KFG olarak hiç bir sıkıntısı yoktur hepsi elimde(?)) Bir burayı düzenleyemedim o kadar.

Hee KUTU-FATURA-GARANTİ mi?

Orayı da "Ürünün kutusu, faturası ve garantisi hepsi elimde mevcuttur. Bu konuda rahat olabilirsiniz. Ürün için arayarak bana ulaşabilirsiniz." diye düzenleyebilirsin.

Top Bottom