Neler Yeni

İlk kez sahibindene ilan koydum nasıl olmuş?

Shourd

80+ Gold
o başlarken uzun metin yerine nerde bakım gördü ve ektraları madde madde yazabilirsin Ekran Kartı-RX 6500M 4GB(paylaşımlı bellek sayesinde 11.7gb olarak gözüküyor windowsta) 60W FSR 3.1 AFMF gibi teknolojileri destekler bunun sayesinde oyunlarda 3050 ti rahat geçiyor demişsin burda sadece Ekran Kartı-RX 6500M 4GB şeklinde yazabilirsin birde not diye yazdığnız kısımı silebilirsiniz daha iyi olur
düzenledim tekrar yayınlanınca söylerim

Shourd

80+ Gold
Çok fazla gereksiz detaya girmişsin

Ben bir laptop alacak olsam ilanda aradığım şeyler şunlar olur ;

Laptopun sağını, solunu, portlarını, klavyesini, altını yakından görebileceğim fotoğraflar

Panelin ölü piksel testi

Hoparlör, usb portları, bluetooth, wifi, klayve tuşları ve touchpadin calisip calismadigi

İşlemcinin cinebench R23 testi ve bu test sırasındaki frekans ,tüketim, sıcaklık değerleri

Ekran kartının furmark veya 3Dmark testleri ve bu testlerden aldığı fps, skor, sıcaklık ve tüketim değerleri
Özelden anlatıyorlar
o başlarken uzun metin yerine nerde bakım gördü ve ektraları madde madde yazabilirsin Ekran Kartı-RX 6500M 4GB(paylaşımlı bellek sayesinde 11.7gb olarak gözüküyor windowsta) 60W FSR 3.1 AFMF gibi teknolojileri destekler bunun sayesinde oyunlarda 3050 ti rahat geçiyor demişsin burda sadece Ekran Kartı-RX 6500M 4GB şeklinde yazabilirsin birde not diye yazdığnız kısımı silebilirsiniz daha iyi olur
tekrar yayınlandı @LoserIl @

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Gayet güzel eline sağlık iyi satışlar

qwerty1029384756

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
893
İsim
Qwerty1029384756
%45 ntsc olduğunuda yazsaydınız keşke.

Bartuu

80+ Silver
Hocam okuma süresini kısaltırsanız daha iyi olabilir sanki
Mesela böyle
1727522875861.png

merhaba arkadaşlar malesef göz nurum laptopumu satıyorum tablet almak için şöyle bi ilan hazırladım testler için aradığınızda yuada evime geldiğinde yapıcağımı belirttim nasıl olmuş sizce birde bi sorum var ilk kez satıcam ya ne öneririsiniz ben bilgisayarı formatlamadan bi uygulama varmış adını unuttum onla dosyaalrın üstüne yazarak kurtarılması engeleniyormuş onu yapıcam ve formatlayıp vericem vaşka öenrileriniz varmı birde ibana direkt istiyorum param güvende sıkıntı oluyormuş ondan dolayı

ilanın linki budur sizce nasıl olmuş bişiler eklemelimiyim? ve önerileriniz varmı satarken dikkatli olmam konusunda yada ilan böyleyi mi

not- konuyu ikinci ele açmadım çünkü sattığımı belirtmek için değil ilanın nasıl olduğunu sormak için yazdım laptop oluncada konuyu laptopa açtım
Hocam ekleyebilirsen param guvende ekle, satılma ihtimali artar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,014,645
Üyeler
160,722
Son üye