The Semih
80+ Gold
Kendisi kaybeder ne demek, satıcı kaybeder. İlana kısa öz bilgi verirsin ilgili kişi yazar/ arar detayını verirsin. Bu adam bu kadar detaylı yazdı diye alıcı gelip soru sormayacak mı, illaki soracak, verdiği emeğe yazık. Türkiye'de yaşıyoruz shorts kaydıracak tabii, önemli olan ona da erişmek.
Stranger arkadaşın mesajını baştan sona okudunmu peki. senin gibi düşünenler 2 cümle okumaya üşeniyor geç sen o işi. Satıcı açıklama yapması herzaman iyidir. Satıcı soru sorsun tabi ama açıklama yaptığı yerden sorarsa, Satıcı bu sefer kardeşim açıklamayı okumuyon mu ? der. Özel mesajdan garip garip sorular soruyorlar bide o yüzden klasik soruları herzaman açıklamaya yazıyorum bende.Birkaç eleştireceğim yer var. Bence Laptop kodunu olduğu gibi yazın.
HP Victus Gaming Laptop 15 + Ekstralar
gibi. Yazını editleyip atmaya çalışacağım. Beğenirsen olduğu gibi yapıştır.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Merhabalar. Laptop'umu satmaya karar verdim. 1 yıl kadar garantisi kaldı. Temiz kullanıldı. HP'nin servisinde bakım gördü. Fotoğrafta da göründüğü gibi laptopta çizik-kırık bulunmamaktadır. Batarya sağlığı da gayet iyidir. Yanında 2 adet ekstra ürün vereceğim, bundan dolayı fiyat biraz yüksek ama makul miktarda pazarlık mümkün. (Ürünün KFG olarak hiç bir sıkıntısı yoktur hepsi elimde(?))
Laptop Kodu=> Hp Victus 15-fb0015nt (7J3T4EA)
LAPTOP ÖZELLİKLERİ=>
İşlemci - AMD Ryzen 5 5600H 4.20GHz, 16MB L3 Önbellek
Ekran Kartı - AMD Radeon RX 6500M 4GB GDDR6
Ram - 16 GB (2x8) DDR4 3200Mhz
Depolama - 512 GB Gen4 SSD
Ekran - 15.6 inç FullHD (1920x1080) 144HZ IPS (Fotoğraflarda göründüğü gibi AMD'nin VSR özelliği sayesinde 4K görüntü verebiliyor)
Ağırlık - 2.29 Kg
Batarya - 52,5 Wh (Fotoğraflarda göründüğü gibi aşırı minimal bir düşüş var 51,7'ye)
Ses - B&O ses sistemi; Çift hoparlör; HP Audio Boost
EKSTRALAR=>
Windows 11 Pro Key- İsterseniz satış gerçekleştikten sonra size gönderirim yada Windows 11 Pro kurup yollayabilirim.
Rampage AD-RC4 Laptop Soğutucusu => 4 fanlı 6 kademesi bulunan bir soğutucu, yanında verebilirim. Bunun da kutusu mevcuttur, ayrıca laptoptan bir ay daha fazla garantisi bulunmaktadır.
Not: Arayıp görüşmeyi düşünyorsanız bu ürün için, hafta içi 15:30 sonrası ararsanız memnun olurum.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hocam şurada ne demek istedin? (Ürünün KFG olarak hiç bir sıkıntısı yoktur hepsi elimde(?)) Bir burayı düzenleyemedim o kadar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hee KUTU-FATURA-GARANTİ mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Orayı da "Ürünün kutusu, faturası ve garantisi hepsi elimde mevcuttur. Bu konuda rahat olabilirsiniz. Ürün için arayarak bana ulaşabilirsiniz." diye düzenleyebilirsin.
Kısacası adam ürününü açıklamış ve okunmaz demek çok saçma geldi. Bu zihniyetin değişmesi lazım yoksa çok kazıklanırsın 0 ürün alırken yada herhangi bir siparişte.