elden ring 420 tl ye alınır mı

Oyunu kesinlikle almanızı öneririm oyunu gerçekten anlayınca çıkamıyorsunuz
Hele ilk bitiridikten sonra videolara baktığınızda lan diyorsun ben oyunu oynamamışım bile
En sonunda kendini deliler gibi build yaparken buluyorsunuz
Ama 420 TL hiç bir oyun etmez ucuza hesap almanızı öneririm ama ne kadar güvenilir bilemem

fitgirl de beleş ordan indir

Almalısınız.İlerde bu fiyata bulamayacaksınız.Önümüzdeki 2 yıl içinde indirime hiç girmeyedebilir.
Ve ek olarak üzülerek söylüyorum ki oyunlar 400 tl civarında edebiliyor canlarım.Yeni çıkan bir oyunu 50 TL'ye alma hayali kuruyorsanız hayal etmeye devam edin.

Nays ile alırsan yüzde 20 indirimli alıyorsun.

Alinir hocam

Nays ile 84 tl indirim alabilirsin ve evet alınır, ben aldım.

Bu arada ng+ başlayacağım akşam.Akşam gelmek isteyen var mı?

evet alinir

Nays ile nasıl alabilirim hic bir bilgim yok o konuda
Hocam Nays iş bankasınına bağlı sanal bir kart uygulamasıdır, parpara gibi. Sadece hesap oluşturup nays kartınız üzerinden alıyorsunuz sonra 3 iş günü içinde cashbackiniz hesabınıza yatıyor. Genlde 1 gün bile sürmüyor.

Almalısınız.İlerde bu fiyata bulamayacaksınız.Önümüzdeki 2 yıl içinde indirime hiç girmeyedebilir.
Ve ek olarak üzülerek söylüyorum ki oyunlar 400 TL civarında edebiliyor canlarım.Yeni çıkan bir oyunu 50 TL'ye alma hayali kuruyorsanız hayal etmeye devam edin.
Sırf arkadasimla oynicam die fifa23 aldım acikcası yanlş secim yaptm die dusunuyorm ama epdeni de alsam mi bilemedim playstation uzerinden aldm bu arada fifayı daha pahalli
Simdi eldeni alsam pc de mi alsam playstationda mı alsam kararszm hikaye oyunlu pc de mantkli olur yama da yapilmasi icin?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam Nays iş bankasınına bağlı sanal bir kart uygulamasıdır, parpara gibi. Sadece hesap oluşturup nays kartınız üzerinden alıyorsunuz sonra 3 iş günü içinde cashbackiniz hesabınıza yatıyor. Genlde 1 gün bile sürmüyor.
Mobilden iş bankası hesabımdan hesap acmam gerek anlasilan ozaman

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,971
Üyeler
184,709
Son üye
ZAYGOOD
Geri