Berke123
80+ Bronze
virüsten ziyade dolandırılma olabilir dikkatli olalınır mı? oralardan her hangi bir virus var mıdır
virüsten ziyade dolandırılma olabilir dikkatli olalınır mı? oralardan her hangi bir virus var mıdır
Hocam Nays iş bankasınına bağlı sanal bir kart uygulamasıdır, parpara gibi. Sadece hesap oluşturup nays kartınız üzerinden alıyorsunuz sonra 3 iş günü içinde cashbackiniz hesabınıza yatıyor. Genlde 1 gün bile sürmüyor.Nays ile nasıl alabilirim hic bir bilgim yok o konuda
Sırf arkadasimla oynicam die fifa23 aldım acikcası yanlş secim yaptm die dusunuyorm ama epdeni de alsam mi bilemedim playstation uzerinden aldm bu arada fifayı daha pahalliAlmalısınız.İlerde bu fiyata bulamayacaksınız.Önümüzdeki 2 yıl içinde indirime hiç girmeyedebilir.
Ve ek olarak üzülerek söylüyorum ki oyunlar 400 TL civarında edebiliyor canlarım.Yeni çıkan bir oyunu 50 TL'ye alma hayali kuruyorsanız hayal etmeye devam edin.
Mobilden iş bankası hesabımdan hesap acmam gerek anlasilan ozamanHocam Nays iş bankasınına bağlı sanal bir kart uygulamasıdır, parpara gibi. Sadece hesap oluşturup nays kartınız üzerinden alıyorsunuz sonra 3 iş günü içinde cashbackiniz hesabınıza yatıyor. Genlde 1 gün bile sürmüyor.