Neler Yeni

Elden Ring Alınır mı?

auditoree

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Özer
Arkadaşlar selam Elden Ring PS Store'da 1000 tl'ye düşmüş. Daha önce hiçbir souls-like oyununu oynamadım. Oyunlarda sürekli ölmeyi, bir boss'u 50 defa geçmeyi deneme fikrini sevmiyorum. Ama Elden Ring çok övüldü, oyuncu dostu olduğu vs söylendi. Sizce alıp oynamalı mıyım?

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
473
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
benim de aklımda ama 1400 tl pc de. vidyolaranı falan izlemiştim çok fazla. gerçekten güzel oyun atmosferi falan

newaziz

80+ Bronze
Arkadaşlar selam Elden Ring PS Store'da 1000 tl'ye düşmüş. Daha önce hiçbir souls-like oyununu oynamadım. Oyunlarda sürekli ölmeyi, bir boss'u 50 defa geçmeyi deneme fikrini sevmiyorum. Ama Elden Ring çok övüldü, oyuncu dostu olduğu vs söylendi. Sizce alıp oynamalı mıyım?
Sevmiyorsan bulaşma tilt olursun. Ama bütçe sıkıntı değilse at köşeye dursun indirime girdiyse zam gelecek demektir.

auditoree

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Özer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sevmiyorsan bulaşma tilt olursun. Ama bütçe sıkıntı değilse at köşeye dursun indirime girdiyse zam gelecek demektir.
Bütçe sorun değil de oynamayacağım oyuna neden para vereyim?

Romalu lakaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
720
İsim
Emre
Bu oyunda bir bossu 50 kez denemek zorunda değilsin açık dünya var gecemicek gibi isen dünyayı keşfet bu oyunu aşırı kolaylaştırıyo

newaziz

80+ Bronze
Bütçe sorun değil de oynamayacağım oyuna neden para vereyim?
Daşşaklı oyundur kendisi illaki ileride oynarsın ve seversin. Sadece biraz oyuna alışman gerekiyor ve tabii ki sabrın olması gerekiyor. Yoksa cam çerçeve bırakmazsın odada.

Gurkanpiro

80+ Gold
guzel oyun ama oldukten sonra tılt oluyorsan sınırle pc parcalayabılırsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,013,473
Üyeler
160,547
Son üye
isodinc13