Elden Ring Easy mod ve Türkçe yama

Lunar

80+
Reaksiyon skoru
66
Arkadaşlar zor oyun oynayamıyorum zamanım da kısıtlı. Elden Ring'i easy mod ve türkçe yama ile oynamayı düşünüyorum. Ban yememek için Offline oynamak gerekiyor.

Peki Offline olmak Steam'de de çevrimdışı olmayı gerektirir mi? Başarım kazanmayı ekran görüntüsü paylaşmayı ve Steam'de görülmeyi seviyorum o yüzden. Teşekkürler.

Arkadaşlar zor oyun oynayamıyorum zamanım da kısıtlı. Elden Ring'i easy mod ve türkçe yama ile oynamayı düşünüyorum. Ban yememek için Offline oynamak gerekiyor.

Peki Offline olmak Steam'de de çevrimdışı olmayı gerektirir mi? Başarım kazanmayı ekran görüntüsü paylaşmayı ve Steam'de görülmeyi seviyorum o yüzden. Teşekkürler.
Hocam online mod'a girmeyin diye belirtiliyor yamalarda. Steam de çevrim dışı denmiyor.

elden ringi zorda oyanamazsan oyunun anlamı kalmaz ki eğer çok zorlanırım diyorsan hile ile +10 ekle tüm özelleklere +1 olarak oyuna başla çok çok az etkisi olarak oynarsın pek bir şey farketmez ama 20 vurcana 25 vurursun o bile yeter.

Hocam online mod'a girmeyin diye belirtiliyor yamalarda. Steam de çevrim dışı denmiyor.
Yani bir sorun olmaz diyorsunuz. Teşekkürler hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

elden ringi zorda oyanamazsan oyunun anlamı kalmaz ki eğer çok zorlanırım diyorsan hile ile +10 ekle tüm özelleklere +1 olarak oyuna başla çok çok az etkisi olarak oynarsın pek bir şey farketmez ama 20 vurcana 25 vurursun o bile yeter.
Aynı şey oluyor hemen hemen. Sağolun yine de.

Diğer anıran arkadaşlara da teşekkürler. :)

Yani bir sorun olmaz diyorsunuz. Teşekkürler hocam.

Aynı şey oluyor hemen hemen. Sağolun yine de.

Diğer anıran arkadaşlara da teşekkürler. :)
Aynı şey olduğunu düşünmüyorum 110 lvl olmama rağmen tek atan bosslar var hala.

Aynı şey olduğunu düşünmüyorum 110 lvl olmama rağmen tek atan bosslar var hala.
İkisi de hileye girdiği için öyle dedim. Zorda oynanmazsa ne anlamı kalır demişsiniz o yüzden. Önerdiğiniz şeyi tam olarak bilmiyorum. Oyunu araştırayım dedim önce yani daha almadım. Bilgi eksikliğim var kusura bakmayın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,649
Üyeler
189,666
Son üye
balcik16
Geri