Eee yazdığımla ne alakası var? Hiç bi oyun 500tl etmez BENCE dedim. Ayrıca 60 birim etmez yazdığımı gömüyorumBurası Türkiye olduğu için bu fiyat yapımcıdan değil bizim kötü ekonomimizden kaynaklanıyor, biliyorsun değil mi?
Sen niye ceza aldın yabDaha önce souls oyunu oynamadıysan önce DS3 den başla eğer seversen bu oyuna bayılırsın ve mekanikleri aşağı yukarı aynı olduğu için de yabancılık çekmezsin. Bazıları türü sevmediği için oyun sarmıyor, bana göre RDR2 ve Witcher 3 ile beraber gelmiş geçmiş en iyi oyunlardan biri.
ChadEdiyor.
Bana göre en iyi oyunlardan.
RDR2'den daha güzel. bana göre.
Anlamadığın şey alım gücü alım gücü alım gücü adamlar orada 60 birimi çok rahat bir şekilde kazanabiliyor fakat 500 TL'yi Türkiye'de kolay kazanamazsın yani öylece 60 birim etmez diyip boş yapamazsın çünkü 60 birim onların alım gücüne göre çok kolay.Eee yazdığımla ne alakası var? Hiç bi oyun 500tl etmez BENCE dedim. Ayrıca 60 birim etmez yazdığımı gömüyorum
Dalga mı geçiyorsun Türkçe mi anlamıyorsun? 60 birim etmez mi demişim?Anlamadığın şey alım gücü alım gücü alım gücü adamlar orada 60 birimi çok rahat bir şekilde kazanabiliyor fakat 500 TL'yi Türkiye'de kolay kazanamazsın yani öylece 60 birim etmez diyip boş yapamazsın çünkü 60 birim onların alım gücüne göre çok kolay.
Bana diyorsun da daha doğru düzgün ''görmüyorum'' yazamazsan tabii ki anlam farklılıkları ortaya çıkabilir git yazım yanlışını anla sonra gel bana burada laf yap.Dalga mı geçiyorsun Türkçe mi anlamıyorsun? 60 birim etmez mi demişim?
Dalga mı geçiyorsun Türkçe mi anlamıyorsun? 60 birim etmez mi demişim?
.Eee yazdığımla ne alakası var? Hiç bi oyun 500tl etmez BENCE dedim. Ayrıca 60 birim etmez yazdığımı gömüyorum
Ne yazdığımı gayet anlamışsın bence hala haklı çıkmaya çalışıyorsun. R harfini unutmamı öne sürmeye çalışma 500 ETMEZ 60 EDERBana diyorsun da daha doğru düzgün ''görmüyorum'' yazamazsan tabii ki anlam farklılıkları ortaya çıkabilir git yazım yanlışını anla sonra gel bana burada laf yap.
Mesaj otomatik birleştirildi:
.