Elden ring hogwarts legacy

merhaba ikisini de oynamadım hangisini almalıyım
Elden Ring >>>>>> Hogwarts legacy normal şartlarda. Kıyaslanabilecek oyunlar değil. Ama sen eğer ki diyorsan zor oyunlara gelemem, yapmam gerekenleri oyun bana söylesin, yalandan olsada bir hikaye anlatsın Hogwarts legacy al, ama eğer ki elden ring'e alışırsan ki istersen rehberlere de bakabilirsin keyfi bambaşka.

Yani

Elden Ring = alışması, oynaması, bossları zor ama mükemmel, tatminkâr (çok kere oynanabilir farklı buildler ile)

Hogwarts Legacy = çok daha ortalama, basit, ama yine de güzel bir oyun.

Yani bence elden ring.

Elden Ring >>>>>> Hogwarts legacy normal şartlarda. Kıyaslanabilecek oyunlar değil. Ama sen eğer ki diyorsan zor oyunlara gelemem, yapmam gerekenleri oyun bana söylesin, yalandan olsada bir hikaye anlatsın Hogwarts legacy al, ama eğer ki elden ring'e alışırsan ki istersen rehberlere de bakabilirsin keyfi bambaşka.

Yani

Elden Ring = alışması, oynaması, bossları zor ama mükemmel, tatminkâr (çok kere oynanabilir farklı buildler ile)

Hogwarts Legacy = çok daha ortalama, basit, ama yine de güzel bir oyun.

Yani bence elden ring.
Kesinlikle katılıyorum, Elden Ring en keyif aldığım oyunlardan birisidir, büyüleyici devasa dünyası, atmosferi, zaten oyunun senaryosunu G.R.R Martin yazdı, game of thrones yazarı. Ama çok farklı tarz bir oyun, soulslike oyunlar herkese hitap etmez. Bi kaç oynanış videosunu izlemeni tavsiye ederim almadan önce.

elden ring i %100 bitirdim acayip keyifli bütçen varsa dlc ile beraber al

ikisini de denemiş biri olarak Hogwarts her ne kadar HP evreni için güzel oyun olsa da, Elden ring'in açık dünyası tasarımı ve bossları çok daha güzel bir seçim olacak. Souls like türüne de alışmak gerek ama bu türe başlamak için Elden Ring güzel başlangıç olur

Harry Potter aşığı degilsen eger dusunmeden Elden Ring derim, Harry Potter aşığıysan da düşünerek elden ring derim, bence her turlu elden ring cok daha guzel bir oyun ama ben sabırsızım zorluk sevmiyorum dersen Hogwarts deneyebilirsin

Geri