Sen de elden ring de tecrübeli birine benziyorsun. Konudan bağımsız son boss'un hareketlerini ezbere biliyor musun? Level 1, silah hiç geliştirmeden son bostayım ama elden beast kısmında yarıya kadar gelip kalıyorumHer ng+ a geçtiğinde kademe kademe güçleniyorlar NG+6 dan sonra godfrey ve radagon'un grab attack'ı tek atıyor.Bu ikisi dışı grab yemediğim için bilemiyorum dışındakileri.Bu arada 300 level olana kadar sıkılmadın mı? İlk bitirişimde 60 level civarındaydım. Karakterim ng+7 de 217 level şuan...
Hocam dümdüz kasmadim ya, bazi buglar ve noktalar var saatte milyonlarca kastigin, o sekilde de baya kastimHer ng+ a geçtiğinde kademe kademe güçleniyorlar NG+6 dan sonra godfrey ve radagon'un grab attack'ı tek atıyor.Bu ikisi dışı grab yemediğim için bilemiyorum dışındakileri.Bu arada 300 level olana kadar sıkılmadın mı? İlk bitirişimde 60 level civarındaydım. Karakterim ng+7 de 217 level şuan...
Hayır demek istenilen boşuna 300 level için kasmışsın (arttırmışsın yani leveli) o şekilde oyunun keyfi kalmıyorHocam dümdüz kasmadim ya, bazi buglar ve noktalar var saatte milyonlarca kastigin, o sekilde de baya kastim
Son bölüm sonu canavarına kadar geldiysen elinde kutsal hasarı düşüren bir talisman olabilir. Adını bilmiyorum ama kullanışlı. İnternete yazarsan mutlaka çıkar. Holy damage talisman ve türevleri şeyler olarak bir arat istersen.Sen de elden ring de tecrübeli birine benziyorsun. Konudan bağımsız son boss'un hareketlerini ezbere biliyor musun? Level 1, silah hiç geliştirmeden son bostayım ama elden beast kısmında yarıya kadar gelip kalıyorumGeçemedim bir türlü. Hangi ASH ile denesem olmadı. Yardıma da birini çağıramıyorsun 1,2 kez gördüm çocuk da ölüp durdu. Ben tek kalıyorum.
Eğer ezbere biliyorsan o karakterle level 1 karakterime yardıma gelebilir misin? Final bosunu bu levelde keselim.
Hocam bende o yetenek yok ya, hani belki 200 levelde de keserdim de 100 ün altinda imkani yok kesemezdimHayır demek istenilen boşuna 300 level için kasmışsın (arttırmışsın yani leveli) o şekilde oyunun keyfi kalmıyorsınırsız rune da verseler 300 level bu oyun oynanmaz bence ama tercih meselesi. Ben 1 levelle son bosstayım başka bir karakterimde.
Ezbere biliyorum bilmesine de 1 level karakter açıp baştan oynamaya inanılmaz üşeniyorum.Elden beast en güzel blackflame tornado ash of war'ıyla eritiliyor.Sen de elden ring de tecrübeli birine benziyorsun. Konudan bağımsız son boss'un hareketlerini ezbere biliyor musun? Level 1, silah hiç geliştirmeden son bostayım ama elden beast kısmında yarıya kadar gelip kalıyorumGeçemedim bir türlü. Hangi ASH ile denesem olmadı. Yardıma da birini çağıramıyorsun 1,2 kez gördüm çocuk da ölüp durdu. Ben tek kalıyorum.
Eğer ezbere biliyorsan o karakterle level 1 karakterime yardıma gelebilir misin? Final bosunu bu levelde keselim.
Yok her şeyi biliyorum Elden ring de zaten kitabını yazarım artık daSon bölüm sonu canavarına kadar geldiysen elinde kutsal hasarı düşüren bir talisman olabilir. Adını bilmiyorum ama kullanışlı. İnternete yazarsan mutlaka çıkar. Holy damage talisman ve türevleri şeyler olarak bir arat istersen.
Hileyle oyun bitirmişin gerçek souls oyuncusu olunca bidaha aç konuyu.Hacılar oyunu bir kere bitirdim ve 300LV civariyim, ng+ başladığımda bana 300LV ye göre mi düşmanlar gelecek yoksa baska seylere göre mi?