Neler Yeni

Elden Ring ng+ nasıl işliyor?

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,166
İsim
Yusuf Karakaya
Hacılar oyunu bir kere bitirdim ve 300LV civariyim, ng+ başladığımda bana 300LV ye göre mi düşmanlar gelecek yoksa baska seylere göre mi?

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,606
İsim
ismail
Her ng+ a geçtiğinde kademe kademe güçleniyorlar NG+6 dan sonra godfrey ve radagon'un grab attack'ı tek atıyor.Bu ikisi dışı grab yemediğim için bilemiyorum dışındakileri.Bu arada 300 level olana kadar sıkılmadın mı? İlk bitirişimde 60 level civarındaydım. Karakterim ng+7 de 217 level şuan...

ZaneYugi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Uğur Ak
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı, Sıcak fırsatlar, Oyunlar, Monitör
Dostum 300 level ne :) 125-139 level max olunması gerekendi. 150 level ise en fazla. Neyse düşmanların canları çok oluyor onun dışında atak şekillleri vs değişmiyor. Vurduğu hasar aldığı hasar da az oluyor sanırım. NG+6 da son bossu 139 levelle yendim benim karakter orada duruyor. DLC bekliyorum.

Yani 300 level biri ile 1 level biri için düşmanın farkı yok NG+ da da. İkisinde de normale göre can barları fazla özellikle kolay bossların.

Saturn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
833
İsim
Satürn
300 level :)

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Fazla level göz çıkarmaz.

ZaneYugi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Uğur Ak
İlgilendiği Kategoriler
Her ng+ a geçtiğinde kademe kademe güçleniyorlar NG+6 dan sonra godfrey ve radagon'un grab attack'ı tek atıyor.Bu ikisi dışı grab yemediğim için bilemiyorum dışındakileri.Bu arada 300 level olana kadar sıkılmadın mı? İlk bitirişimde 60 level civarındaydım. Karakterim ng+7 de 217 level şuan...
Sen de elden ring de tecrübeli birine benziyorsun. Konudan bağımsız son boss'un hareketlerini ezbere biliyor musun? Level 1, silah hiç geliştirmeden son bostayım ama elden beast kısmında yarıya kadar gelip kalıyorum :D Geçemedim bir türlü. Hangi ASH ile denesem olmadı. Yardıma da birini çağıramıyorsun 1,2 kez gördüm çocuk da ölüp durdu. Ben tek kalıyorum.

Eğer ezbere biliyorsan o karakterle level 1 karakterime yardıma gelebilir misin? Final bosunu bu levelde keselim.

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,166
İsim
Yusuf Karakaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam dümdüz kasmadim ya, bazi buglar ve noktalar var saatte milyonlarca kastigin, o sekilde de baya kastim

ZaneYugi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Uğur Ak
İlgilendiği Kategoriler
Hocam dümdüz kasmadim ya, bazi buglar ve noktalar var saatte milyonlarca kastigin, o sekilde de baya kastim
Hayır demek istenilen boşuna 300 level için kasmışsın (arttırmışsın yani leveli) o şekilde oyunun keyfi kalmıyor :) sınırsız rune da verseler 300 level bu oyun oynanmaz bence ama tercih meselesi. Ben 1 levelle son bosstayım başka bir karakterimde.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Sen de elden ring de tecrübeli birine benziyorsun. Konudan bağımsız son boss'un hareketlerini ezbere biliyor musun? Level 1, silah hiç geliştirmeden son bostayım ama elden beast kısmında yarıya kadar gelip kalıyorum :D Geçemedim bir türlü. Hangi ASH ile denesem olmadı. Yardıma da birini çağıramıyorsun 1,2 kez gördüm çocuk da ölüp durdu. Ben tek kalıyorum.

Eğer ezbere biliyorsan o karakterle level 1 karakterime yardıma gelebilir misin? Final bosunu bu levelde keselim.
Son bölüm sonu canavarına kadar geldiysen elinde kutsal hasarı düşüren bir talisman olabilir. Adını bilmiyorum ama kullanışlı. İnternete yazarsan mutlaka çıkar. Holy damage talisman ve türevleri şeyler olarak bir arat istersen.

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,166
İsim
Yusuf Karakaya
Hayır demek istenilen boşuna 300 level için kasmışsın (arttırmışsın yani leveli) o şekilde oyunun keyfi kalmıyor :) sınırsız rune da verseler 300 level bu oyun oynanmaz bence ama tercih meselesi. Ben 1 levelle son bosstayım başka bir karakterimde.
Hocam bende o yetenek yok ya, hani belki 200 levelde de keserdim de 100 ün altinda imkani yok kesemezdim

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,606
İsim
ismail

Ezbere biliyorum bilmesine de 1 level karakter açıp baştan oynamaya inanılmaz üşeniyorum.Elden beast en güzel blackflame tornado ash of war'ıyla eritiliyor.

ZaneYugi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Uğur Ak
İlgilendiği Kategoriler
Son bölüm sonu canavarına kadar geldiysen elinde kutsal hasarı düşüren bir talisman olabilir. Adını bilmiyorum ama kullanışlı. İnternete yazarsan mutlaka çıkar. Holy damage talisman ve türevleri şeyler olarak bir arat istersen.
Yok her şeyi biliyorum Elden ring de zaten kitabını yazarım artık da :D Biri daha yardıma gelse kesilecek. 1 levelde hiç silah geliştirmeden son bosu 10 15 dakika pür dikkat oynayarak kesmek lazım tek oynarken. Black flame Elden beast zayıf noktası ama ben onu yaparken birine odaklansa daha rahat olacak. Hem dodge edip hem de hasar vermeyi ve bunu 15 dakika boyunca 1 hamlede ölmeden yapmayı becermek zor :)

The Semih

80+ Gold
Hacılar oyunu bir kere bitirdim ve 300LV civariyim, ng+ başladığımda bana 300LV ye göre mi düşmanlar gelecek yoksa baska seylere göre mi?
Hileyle oyun bitirmişin gerçek souls oyuncusu olunca bidaha aç konuyu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,779
Üyeler
167,887
Son üye
sparkles
Top Bottom