bence oyun başında o kadar güçlü başlamayın hocam. Oyunun tadı tuzu keşif ve öğrenme süreci zaten bence. Yine de seri rün kasmak istiyorsan. Yine emin çıtağın videosu var hızlı rün kasma diye. onu deneyebilirsin. Buyur:Emin Çıtak samuray yapıyordum smithing stone ararken madende öldüm şimdi de uchigatanayı yükseltemiyorum başta nerde rune kasabilirim.
Oyun başı sadece şu ejderhayı öldürün.Sonrasında oyunun hikayesine göre ilerleyebilirsiniz.Çok güçlü olursanız bossları zorlanmadan keseceğiniz için zevkli olmayacak oyun.Ek olarak oyunu sevdiyseniz duyurulan dlc'yi ön siparişle alın.Sonradan almak isterseniz fiyatı üzebilir.Emin Çıtak samuray yapıyordum smithing stone ararken madende öldüm şimdi de uchigatanayı yükseltemiyorum başta nerde rune kasabilirim.
Oyun başı sadece şu ejderhayı öldürün.Sonrasında oyunun hikayesine göre ilerleyebilirsiniz.Çok güçlü olursanız bossları zorlanmadan keseceğiniz için zevkli olmayacak oyun.Ek olarak oyunu sevdiyseniz duyurulan dlc'yi ön siparişle alın.Sonradan almak isterseniz fiyatı üzebilir.
şu an uchigatana +2 ejderhayı kestim margite gidim mi diyorsunuz hocam nagakibayı falan da alıyorbence oyun başında o kadar güçlü başlamayın hocam. Oyunun tadı tuzu keşif ve öğrenme süreci zaten bence. Yine de seri rün kasmak istiyorsan. Yine emin çıtağın videosu var hızlı rün kasma diye. onu deneyebilirsin. Buyur:
margit çok zor bi boss değil gidebilirsin. bir kere dene baktın cok zorlanıyorsan geri dönüp biraz daha level al. Gitmeden önce limgraveyi biraz keşfedin. Almanız hereken kale görevleri falan var .şu an uchigatana +2 ejderhayı kestim margite gidim mi diyorsunuz hocam nagakibayı falan da alıyor
şimdi denedim 5 6 denemede kestim geri emin çıtak yapim mi çünkü blood ashe of war falan gösteriyordu güzel gözüküyordu öyle +12 falan yapmam herhaldemargit çok zor bi boss değil gidebilirsin. bir kere dene baktın cok zorlanıyorsan geri dönüp biraz daha level al. Gitmeden önce limgraveyi biraz keşfedin. Almanız hereken kale görevleri falan var .
silaha ashe of war takmak için + şartı falan var mı hocammargit çok zor bi boss değil gidebilirsin. bir kere dene baktın cok zorlanıyorsan geri dönüp biraz daha level al. Gitmeden önce limgraveyi biraz keşfedin. Almanız hereken kale görevleri falan var .
Keyfin nasıl iyi hissederse onu yap hocam. Limgrave'i keşfet önce, sonra kaleye gir. +12 falan yapma ama şu seviyede. Ashe of war alabilirsin istediğin.şimdi denedim 5 6 denemede kestim geri emin çıtak yapim mi çünkü blood ashe of war falan gösteriyordu güzel gözüküyordu öyle +12 falan yapmam herhalde
hayır yok istediğin zaman takarsınşimdi denedim 5 6 denemede kestim geri emin çıtak yapim mi çünkü blood ashe of war falan gösteriyordu güzel gözüküyordu öyle +12 falan yapmam herhalde
Mesaj otomatik birleştirildi:
silaha ashe of war takmak için + şartı falan var mı hocam
ilerledikçe + bas. Fire giant'a kadar laylaylom ilerleyebilirsin. Fire giant'a geldiğinde kesemeyeceğini düşündüğün an level kasmaya çalışmak daha mantıklı.Ek olarak level almak şart değil.Uchigatanayı ilerledikçe fullersin.Fire giant'a gelince rivers of blood'u alır devam edersin.Bleed buildi son iki boss a kadar rahatlıkla taşır seni.Şimdilik sekiro da takılıyorum dlc gelsin döneriz elden ring'e artık konu gördükçe canı çekiyor insanın.şimdi denedim 5 6 denemede kestim geri emin çıtak yapim mi çünkü blood ashe of war falan gösteriyordu güzel gözüküyordu öyle +12 falan yapmam herhalde
silaha ashe of war takmak için + şartı falan var mı hocam
Emin Çıtak samuray yapıyordum smithing stone ararken madende öldüm şimdi de uchigatanayı yükseltemiyorum başta nerde rune kasabilirim.
hocam şimdi aldım bloody ashe of warı taktım ama kan falan çıkmıyor kılıçtan düz vuruş ile başka bir tuşa basmak mı gerekiyor?Keyfin nasıl iyi hissederse onu yap hocam. Limgrave'i keşfet önce, sonra kaleye gir. +12 falan yapma ama şu seviyede. Ashe of war alabilirsin istediğin.
hayır yok istediğin zaman takarsın
Şuanki fiyatı da üzüyor maalesef.Oyun başı sadece şu ejderhayı öldürün.Sonrasında oyunun hikayesine göre ilerleyebilirsiniz.Çok güçlü olursanız bossları zorlanmadan keseceğiniz için zevkli olmayacak oyun.Ek olarak oyunu sevdiyseniz duyurulan dlc'yi ön siparişle alın.Sonradan almak isterseniz fiyatı üzebilir.
Skill tuşuna basın neyle oynuyorsanızhocam şimdi aldım bloody ashe of warı taktım ama kan falan çıkmıyor kılıçtan düz vuruş ile başka bir tuşa basmak mı gerekiyor?