Neler Yeni

Elden Ringi en ucuz ne kadara alabilrim?

En İyi Cevap
3
Sana ne ulan? Adam istediği yere verir parasını size mi kaldı hesabını yapmak? Bir de dalga geçiyorsunuz. Forum kurallari olmasa çok şey diyeceğim de. İnsanlığımı bozmuyorum.
Canın sağolsun kardeşim. İnsanlar hırsızlığa alışmış normaller garibine gidiyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: Shaw

BALLarDOES

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Ali bey
Sana ne ulan? Adam istediği yere verir parasını size mi kaldı hesabını yapmak? Bir de dalga geçiyorsunuz. Forum kurallari olmasa çok şey diyeceğim de. İnsanlığımı bozmuyorum
Birader ne alakası var? Kendim hırsızlık yapmak istemiyorum bu kadar basit. Sen kendine yakıştırıyorsan senin bileceğin iş.
Ben oyunu aldım çoktan bitirdim bile, Türkiye sartlarinda düzgün bir bilgisayar dahi alamayan insanlar varken, torrentten indirene ben bisey diyemem. Oyun zaten satis listelerinde ulaşabileceği rakamlara ulasmis, mesele burda sadece torrentten indirmesi degil parasi olmayan, alamayan alsin oynasin..!

En İyi Cevap
3
Ben oyunu aldım çoktan bitirdim bile, Türkiye sartlarinda düzgün bir bilgisayar dahi alamayan insanlar varken, torrentten indirene ben bisey diyemem. Oyun zaten satis listelerinde ulaşabileceği rakamlara ulasmis, mesele burda sadece torrentten indirmesi degil parasi olmayan, alamayan alsin oynasin..!
İlk mesajla bunun alakası yok, ben hak yemek istemiyorum diye neden sana da bir tane alayım?

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,692
İsim
Fatih
Alma demedim ki. Şartların ben de farkındayım, alana bir şey dediğim yok. Sen adamla dalga geçiyorsun insanların emeklerine saygı duyduğu için. "Çok saygı duyuyorsa sana da alsın bir tane ehüw ehüw"

Isolation32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
İsmail sen
Satın alın oynayın canlarım.Dün aldım 7 saat gömmüşüm hemen

En İyi Cevap
3

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,692
İsim
Fatih
Satın alın oynayın canlarım.Dün aldım 7 saat gömmüşüm hemen
Keşke be.. İyi oyunlar dostum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben de biraz önce aldım sabırsızlanıyorum, birde sizce yama yapmaya gerek var mı?
Hocam ingilizcen varsa vanilla dalman taraftarıyım.

Ben de biraz önce aldım sabırsızlanıyorum, birde sizce yama yapmaya gerek var mı?
Bir de bulabildiniz mi ucuza alma yolunu?

En İyi Cevap
3
Keşke be.. İyi oyunlar dostum.

Hocam ingilizcen varsa vanilla dalman taraftarıyım.

Bir de bulabildiniz mi ucuza alma yolunu?
Şehir inşa oyunları oynuyorum genelde ve çok ağır ingilizce gerektiriyor. O kadar yok ama normal ingilizceyse hallederim.

Idle masterda ve papara cadhback ile 320ye aldım.

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,692
İsim
Fatih
Şehir inşa oyunları oynuyorum genelde ve çok ağır ingilizce gerektiriyor. O kadar yok ama normal ingilizceyse hallederim.

Idle masterda ve papara cadhback ile 320ye aldım.
Idle master olayını özelden anlatabilir misiniz?

En İyi Cevap
3

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,355
İsim
Berk
Ben boş cevaplardan sıyrılarak konuna cevap vereyim arkadaşım.
Valla steamde bulunan bakiyenin %80 steam vergisi olarak gider ee bir de sağlam müşteri buldun sıkıntısız parayı nakle çeviriö başım ağrımasın desen komisyon %70 düşer bu durumda 419*0,70 dersek 293 ~ 290 eder bundan fazla verilmemelidir diye düşünüyorum.

Ha şuda olabilir aga ben tok satıcıyım %80 üzerinden satıyorum indirm bitmeden alırsan al diyen de olur bu durumda ortalama 335₺ yapar tahminimce sana 350 diyen olsa onuda kabul edersin sonuçta 419 tapon para vermeyecesin

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bende bu oyunu almak istiyorum hocam var mıdır 300-350 TL arasına bulabileceğim bir yer ? Siz nereden ve ne kadara aldınız ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,374
Üyeler
164,827
Son üye
Dominic McCarron
Top Bottom